Komentáre k receptu:
  • zolik - fotkazolik 2. júla 2014 o 14:03

    @ pusta, toto skusim, uz som si vyhladala aj tvoj rcpt na couscous. Sice som ho este nikdy nepripravovala, Ale mam ho doma tak skusim variantu II. Vdaka a za 5*. Pekny den.
    @zareaguj
     1x laurisia
  • edith - fotkaedith 2. júla 2014 o 14:17

    mmmm tak...kombináciu jahňacieho a pomaranču som ešte nerobila ale určite vyskúšam podľa tohoto .. vyzerá to chutne ... ukladám
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 2. júla 2014 o 16:24

    @zolik , som rada, že si našla aj recept na couscous, tiež robievam druhý variant, je oveľa jednoduchší na prípravu, couscous sa priamo rozplýva na jazyku.
    a tieto marocké mäsové guľôčky z jahňacinky sú úžasné, celé jedlo rýchlo hotové a veľmi chutné.
    dakujem za pekné hodnotenie a 5*.
    Pekný deň aj tebe prajem.
    @zareaguj
     1x laurisia
  • pusta - fotkapusta 2. júla 2014 o 16:27

    @edith , kombinácia jahňacieho a pomaranča je úžasná a jedlo ako celok je fantasticky chutné.
    poteší ma, ak vyskúšaš aj ty :-) potom daj vedieť, ako chutilo :-)
    dakujem za uloženie do kk.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avataremily81 2. júla 2014 o 16:46

    aký je prosím ťa rozdiel medzi vyprážať a vysmážať? sú to predsa synonymá ( » slovnik.azet.sk/synonyma/?q=vysm%C3%A1%C5%BEa%C5%A5...
    )
    @zareaguj
     1x kika1212
  • pusta - fotkapusta 2. júla 2014 o 17:15

    @emily81 , však to tam máš vysvetlené :-)
    v tagoch na vareche zase odlíšené. :-)
    @zareaguj
     1x pusta
  • safran - fotkasafran 2. júla 2014 o 17:26

    Tvoje Sedmohradské Mititei som robila nad dreveným uhlím, tieto asi skúsim opražiť na panvičke, keď bude znova jahňacie... vidím, že si opäť filetovala pomaranč :-)
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 2. júla 2014 o 17:35

    @safran , áno, filetovala som zase pomaranč, už ton bolo lepšie, ale nie také ľahké ako sekáčikom nôž :-)
    no, som rada, že si robila Mitittei, to musela byť úžasná chuť :P
    tieto guľôčky sú výborné, môžeš ich kľudne spraviť aj
    z morčacieho alebo kuracieho mäska.
    dakujem.
    @zareaguj
  • daguska - fotkadaguska 2. júla 2014 o 22:18

    Velmi pekný recept.Gulicky sú urcite príjemne vyvázenej chuti.Ja by som si este pripravila mrkvový salátik.
    @zareaguj
  • tassiedevil - fotkatassiedevil 3. júla 2014 o 02:52

    veľmi pekné a chutné jedlo, ako stále...:) aj ja som použil rímsku rascu v niektorých receptoch, ale povediac pravdu, neviem jej prísť na chuť...:(5***** ale bez tej rasce....:)
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 3. júla 2014 o 06:14

    @daguska , teší ma, že recept považuješ za veľmi pekný, chute sú skutočne vyvážené, tiež som chcela ešte pripraviť mrkvový šalátik, ale ked sme ochutnali jedlo ako celok, môj priateľ povedal, že netreba, lebo tu vôbec nechýba, skôr by bol navyše, lebo úlohu jemného šalátu spĺňa práve coucous s pomarančom.
    @daguska , ty si ho však spokojne priprav, ked to tebe bude tak chutiť.
    dakujem za pekné hodnotenie.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 3. júla 2014 o 06:23

    @tassiedevil , ja sama som dlho nevedela prísť na chuť rímskej rasce, bola som naučená len na chuť našej rasce. prekážala mi hlavne tam, kde som ju použila sólo, je výrazne aromatická a má inú chuť ako tá naša a už by som ju chybne nepoužívala len sólo. potom v kombinácii s inými koreninami, najmä v arabskej kuchyni, som jej na chuť prišla a chýbala by mi v arabských jedlách.
    ak však tebe nešmakuje, tak ju vynechaj - nič sa nedeje :-)
    teší ma, že toto jedlo hodnotíš ako veľmi pekné a chutné a tie moje, že sú také stále - vážim si to od teba veľmi.
    dakujem ti za uznanie, i za 5***** :-)
    @zareaguj
  • terinka55 - fotkaterinka55 3. júla 2014 o 14:26

    Veľmi pekný recept. Určite aj veľmi chutný. Nepoznám, stojí za vyskúšanie. 5*
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 3. júla 2014 o 18:16

    @terinka55 , som rada, že recept je aj podľa teba veľmi pekný, áno, je veľmi chutný.
    poteší ma, ak aj ty vyskúšaš :-)
    dakujem za pochvalu a 5*****
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist