Komentáre k receptu:
  • kukulienka71 - fotkaKukulienka71 1. augusta 2014 o 19:59

    @saakoo , ja som sa tiež okamžite zamilovala do úvodnej fotky aj do tvojho receptu!! Urobila si dokonalú prácu, nemám slov! popis postupu výborný, všetko na 5* u mňa a čoskoro vyskúšam. Mňa tiež vždy odrádzalo vaľkanie cesta:-) Ďakujem pekne.
    @zareaguj
  • brambora - fotkaBrambora 1. augusta 2014 o 21:11

  • brambora - fotkaBrambora 1. augusta 2014 o 21:17

    a vidim to na recept mesiaca... fakt oku lahodiaci kolacik. ;) len prosim ta, oprav si slovo mYska, nech ti to zbytocne recept nekazi ;)
    @zareaguj
  • zuzanka1367 - fotkaZuzanka1367 1. augusta 2014 o 22:09

    No krása!!! Ukladám a určite vyskúšam...
    @zareaguj
  • terinka55 - fotkaTerinka55 1. augusta 2014 o 23:13

    Vydaril sa Ti parádne, si šikovná. KK a 5*
    @zareaguj
  • babkamt - fotkaBabkamt 2. augusta 2014 o 12:11

    Tiež som nedávno robila toto cesto. Je výborné, môžem potvrdiť. Vydarený koláč. Páči sa mi nápad s Pikaom.
    @zareaguj
  • mesiar50 - fotkaMesiar50 2. augusta 2014 o 13:27

    Vyzerá velmi skvelo.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarWhenlifegivesyoulemons 2. augusta 2014 o 14:20

    Pripájam sa k názoru od @brambora - recept mesiaca. Už je aj upečený, krém je veľmi jednoduchý, cesto bez vaľkania, ktoré po upečení nádherne vonia ako med. Všetko bolo raz-dva hotové a tá chuť sa nedá slovami popísať :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarRadost 2. augusta 2014 o 14:27

    nuž..chuť na 1 kúsok by bola..no celý plech..to nejde..to je smola..
    300 cukor,ešte med..2 a pol masla..1a pol Salko..pre mňa by to bol jed..
    ale ten jeden..môže byť aj hned..:-)
    @zareaguj
  • bambulkaaa - fotkaBambulkaaa 3. augusta 2014 o 07:46

    Tolko strachu pred pecenim kolacov a pozrime sa teraz hotova cukrarka :) Tvoj uspech moje zrkadlo a to je moje plus si sikulko :) Len tak dalej :)
    @zareaguj
  • mariamka - fotkaMariamka 3. augusta 2014 o 08:01

    ja som si raz dala marlenku v cukrarni, a nic moc,, a tu taka nadhera! neviem, ci sa odvazim, teda odhodlam, cela je moc, mozno sa s @radostou podelim :) skvele pecenie aj citanie, doslova blbuvzdorny navod, Pikaom si zabila :)
    @zareaguj
  • elysa - fotkaElysa 3. augusta 2014 o 14:10

    aj u nás je v obľube... len skúsiť tieto pláty...robievam vaľkané, ale toto stojí za pokus, krém maslo+ salko poznám, je dobrý, recept si uložím a vyskúšam...
    @zareaguj
  • lencsejani - fotkaLencsejani 3. augusta 2014 o 19:05

  • radulienka - fotkaRadulienka 13. augusta 2014 o 00:29

  • používateľ nemá avatarMoniqe33 31. augusta 2014 o 22:38

    hneď ako som ho videla sa mi zapáčil, samozrejme ako stále, hneď som ho vyskúšala, no bohužiaľ, vôbec mi nevyšiel ako ho máte vy na obrázku,išla som presne podľa receptu,ale cesto som mala nízke, pri pečení zo začiatku vyšlo hore,no potom mi hneď spľaslo, neviem, čo som spravila zle.... a pri plnke som tiež mala niečo zle, lebo sa mi zrazila :-( ..... mrzí ma to o to viac, lebo som napiekla nejeden koláč a skoro všetky mi vyšli ;-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMarikahr 1. septembra 2014 o 15:54

    @monique33 s tymto kremom nemam skusenost, ja robim z karamelizovaneho salka, ale ked sa mi zrazi, staci nahriat na vodnom kupeli a vyslahat, vzdy sa mi to podari opravit ;-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMoniqe33 1. septembra 2014 o 21:34

    @marikahr dakujem za radu, robila som ho večer,aby mi do rana zmäkol, tak v tej chvili ma to nenapadlo......chutovo je vyborny, vyzor tiez nie je zly, len ma to trapi, ze preco mi nevyšiel tak ako je na obrazku :-(
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarJanka2705 3. septembra 2014 o 21:33

    dobry den. na aky velky plech sa rozotierajú cestá? dakujem
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMarika1976s 3. septembra 2014 o 22:10

    užasna, krasny postup, a isto chutovo velmi dobry
    @zareaguj
  • frona - fotkaFrona 10. septembra 2014 o 16:23

    Nádherne spracovaný recept aj koláčik je krásny a určite aj chutný. Mám tento týždeň návštevu, tak ho určite zajtra upečiem. Ďakujem za (podľa mňa) super recept. Určite napíšem, ako sa vydaril. Čítala som všetky komentáre a zhodla som sa s každým.... Videla som aj opravenú "misku". Nechcem kritizovať, ale ešte jedna chybička ruší taký úžasný recept. V bode 6 v poslednej vete by malo byť "vpila". Ale to je len na okraj. Dala by som aj 10 bodov, keby sa dalo..... :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMisi1405 10. septembra 2014 o 21:15

    Aký veľký má byť plech??? Ďakujem za odpoved :)
    @zareaguj
  • frona - fotkaFrona 11. septembra 2014 o 18:35

    Tak dnes som aj ja urobila Marlenku. Ozaj rýchlo bola hotová, len ešte sa musí odležať, tak neviem ako chutí. Ja som urobila plnku iba z 1 masla a 1 salka. Myslím, že to stačilo. Už sa teším, keď to ochutnáme
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarJarka150 12. septembra 2014 o 08:32

    Aj ja som si recept uložila, isto vyskúšam, nakoľko mám recept len na vaľkané cesto.....:)......rozmýšľam, že toto cesto sa môže použiť aj na medový krémeš /dávku rozdeliť na 2 pláty, alebo ak by sa nám zdalo, že by bolo potom cesto vysoké, tak na 4 pláty a budeme mať 2 koláče.....:)....resp. na medové rezy....:)....či?..., dnes moje deti cestujú do Prahy na návštevu, doma bude pohoda, klídek a ticho....:)... a meniny má Mária, tak dobrá príležitosť upiecť tento koláčik a myslím, že by to bol aj celkom milý darček namiesto bonboniéry.......:)..., len škoda, že moja švagriná pečie fajnové medové rezy, takže toho medového by tam bolo až - až....:)....ale isto sa zúžitkuje - časť dám do mraziaka a budú mať deti, keď sa vrátia, pár kúskov zjem s manželom...:)..., aby som aj ja vedela, že čo som napiekla....:)....nadelím susedke a niečo ostane aj pre neohlásenú návštevu...:)
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkaSonulienka 12. septembra 2014 o 13:11

    Aj ja sa chystám robiť marlenku a hľadala som dobrý recept a na stránke Dobruchuť.sk som našla presne toto isté ale pod menom Ericka. Aj foto bolo rovnaké. No to je jedno hlavne, že je dobrá možno si vyberiem práve túto je to naozaj rýchlovka.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarPlatanbeja 12. septembra 2014 o 18:44

    Robila som len krem mi vobec nezhustol a ani cesto som nemala ako na obrazku neviem kde som urobila chybu ale v ladnicke stuhol a po vybrati a na chladnom mieste na druhy den bol krasne makky a ozaj vyborny ...
    @zareaguj
  • siska123456 - fotkaSiska123456 18. septembra 2014 o 21:27

    Vyskusala som ho, bolo tam par zadrhelov :) ale vysiel mi skvele. Dobry receptik. Vsetkym chuti ;) Dakujem
    @zareaguj
     1x vikina123
  • elisticka - fotkaElisticka 22. septembra 2014 o 12:13

    mala by som vyskusat bezlekovu verziu ....
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarLeja 23. septembra 2014 o 11:22

    v sobotu som ju robila, ale naozaj by som poprosila tie rozmery plechu, pretože je to dosť potrebné pre tých, čo nevedia...ďalej plnka mi takisto nestuhla, neviem, kde bola chyba, všetko som robila podľa postupu, nakoniec som tam pridala pár kvapiek citrónovej šťavy, aby mi to ako tak stuhlo, a ešte by som poprosila presné množstvo mlieka, ktoré ste do cesta pridali, pretože na fotke to vyzerá, akoby ste to tam cesto v pohode naliali a nemusela rozotierať, vyzerá dosť tekuto. Marlenka bola chuťovo dobrá, aj keď mi nie všetko vyšlo, preto by som bola rada, keby sa autorka receptu ozvala a doplnila info, ďakujem
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarNicci 25. septembra 2014 o 13:37

    Prosím o radu alebo o usmernenie ak by ste mi ktokoľvek odpovedali:) Už hneď na začiatku, keď som dala rozpustiť maslo a potom som postupne pridávala ingrediencie, nastal môj problém, keď som pridala vajíčka a začala sa mi v tom masle robiť postupne akoby praženica:( neviem, kde som spravila chybu alebo ako mám postupovať pri pridávaní vajíčok... Prosím vás kto ktokoľvek viete budem rada ak mi poradíte:)
    @zareaguj
  • aga1 - fotkaAga1 27. septembra 2014 o 19:42

    @nicci je potrebné, aby si si všetky ingrediencie pripravila dopredu (vajíčka prípadne aj trochu rozšľahala vidličkou) a hneď, keď je maslo rozpustené pridala med, vajcia a spolu zmiešaný cukor, múku aj sódu bikarbónu a aj keď sa bielka, ako keby varili, cesto bude vydarené. Práve som ten koláč dokončila a dodržala som tento postup, ako píšem a cesto vyšlo super. Daj len pozor, cesto sa musí upiecť dosť do tmava, aby bolo hotové.
    @zareaguj
  • saakoo - fotkaSaakoo 7. októbra 2014 o 12:34

    @leja môj plech má rozmery 30x40 cm. Je to klasický veľký tenký plech ktorý je pri každej rúre na pečenie. V podstate záleží len na vás aký plech si zvolíte, na toto množstvo surovín je vačší plech lepší, pretože cesto je na ňom tenšie. Čím menší plech použijete, tým budú pláty cesta hrubšie. Už som to robila aj na polovičnom plechu, len s dvoch plátov a tie som jednoducho prekrojila v strede tak, že s jedného hrubého plátu som mala dva tenké. Nakoniec z toho bola Marlenka ktorá vyzerala ako zákusok... a mlieka stačí pridať len jedno, maximálne dva deci. Ťažko povedať, niekedy mlieko ani nepridávam. Cesto sa má liať no zároveň je lepkavé a ťahá sa, čiže vždy!!! sa musí roztrieť na papier pomocou lízatka, nikdy sa samo neusadí na celom plechu. A prečo vám plnka nestuhla to naozaj neviem, možno ste pridala málo masla, alebo maslo ktoré nebolo kvalitné, pretože plnka tuhne vždy práve vďaka maslu, salko sa z väčšej časti vpije do cesta... dúfam, že vám tieto informácie pomohli, ak nie kludne sa pýtajte ďalej rada vám pomôžem ak budem môcť. Pekný deň :)
    @zareaguj
  • saakoo - fotkaSaakoo 7. októbra 2014 o 12:39

    @nicci keď sa vám maslo rozpustí, necháte ho položené nad horúcou vodou ale tú odstavíte zo sporáka. To znamená, že maslo vám znova nestuhne ale ani sa nebude ďalej variť, takže sa vám v ňom vajíčka "neuvaria", ja vždy prvý pridávam med, potom cukor, sódu bikaronu a až nakoniec vajíčka a múku.
    @zareaguj
  • saakoo - fotkaSaakoo 7. októbra 2014 o 12:40

    @sonulienka áno aj na inej stránke tento recept je, tiež patrí mne, len som ho pridala pod iným menom
    @zareaguj
  • saakoo - fotkaSaakoo 7. októbra 2014 o 12:43

    Čím dlhšie cesto pečiete, tým je tmavšie a tvrdšie. Myslite na to, pretože tvrdšie cesto neskôr ťažšie mäkne... Môžete vyskúšať plnku spraviť napríklad aj so zlatým klasom. (zlatý klas+salko+maslo) Raz som to vyskúšala a koláču to dodalo veľmi dobrú chuť. Plnka nebola príliš sladká a cesto viacej zmäklo. Keď budem tento iný postup robiť, nabudúce pridám aj ten, aby ste videli rozdiel.
    @zareaguj
     1x lienka222
  • saakoo - fotkaSaakoo 7. októbra 2014 o 12:44

    @janka2705 ako je vyššie napísané ja som použila rozmery plechu 30x40cm
    @zareaguj
  • saakoo - fotkaSaakoo 7. októbra 2014 o 12:45

  • používateľ nemá avatarLeja 11. októbra 2014 o 22:04

    dakujem pekne za odpoved :-)
    @zareaguj
  • owlann - fotkaOwlann 8. novembra 2014 o 12:23

    @saakoo ďakujem za tento recept. Marlenku som pripravila podľa tvojho návodu, bolo to príjemné doobedie prípravy a potom večer, keď som ponúkla návštevu, bolo sľúbené WOW :) ešte raz ďakujem
    @zareaguj
     1x saakoo
  • používateľ nemá avatarMimuuuska 17. novembra 2014 o 20:56

    akurat som ho dokoncila vyzera vyborne dufame ze aj vyborne bude chutit. dakujem za recept.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarRanda 28. novembra 2014 o 20:15

    Recept asi písaný z brucha...plnka sa roztiekala, chut ani zdaleka podobna marlenke. Neviem, neviem ci je recept zhodný s fotkou ;)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarTrinket 30. novembra 2014 o 12:33

    Naozaj jednoduchý recept, zvládla som ho aj ja nekuchárka! Vyšiel na 1*

    @zareaguj
     1x saakoo
  • používateľ nemá avatarZuzka87 30. novembra 2014 o 13:17

    na obrázku vyzerá marlenka nádherne a chutne, no neviem sa vyjadriť k plnke, nakoľko som sa k nej ani nedostala, pretože už len cesto sa mi nepodarilo tak ako to je napisané v postupe. Cesto pri vložení do rúry sa krásne nafuklo, no vzápätí po pár minútach spľasklo na hrúbku papiera... vnutri surové a navrchu zhorené... všetky pláty išli do koša... :(
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarCrosso 1. decembra 2014 o 20:21

    Môžem sa opýtať, prosím vás ked použijem miesto tých robených medových plátov kúpené? Bude to veľmi vadiť ? :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarRadost 1. decembra 2014 o 20:24

    @crosso
    skús..vlastná skúsenosť sa nedá ničím zaplatiť..určite to bude jedlé..:-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarCrosso 1. decembra 2014 o 20:32

    Dakujem zajtra skúsim :)
    @zareaguj
  • smejkad - fotkaSmejkad 6. decembra 2014 o 20:12

    nerobila som z jeden a pol, ale rovno z dvoch davok a cesto som natierala tak tenko, ako sa dalo, takze nakoniec bolo osem platov
    pieklo sa to divotvorne, mala som obavy, co z toho bude, ale chutovo boli ok, tak som pokracovala dalej
    dala som dve masla a tri salka, nemame radi maslove plnky :-)
    ale po chvili sa mi tiez zdrcol :-(
    nevadi, omrvinky to zakryju :-)
    tak sme to s marlenkou dobojovali do zdarneho konca, na oko vypada velmi efektne, je makucka a chutovo - ak ste na sladke, tak fantasticka :-)
    @zareaguj
  • jerica - fotkaJerica 10. decembra 2014 o 22:57

    Máš perfektné recepty :-) , pre mňa si pedant a perfekcionalist = dokonalosť v práci , nemáš chybu :-)
    @zareaguj
     1x saakoo
  • saakoo - fotkaSaakoo 11. decembra 2014 o 15:11

    @randa Naozaj ma mrzí, že sa vám koláč nepodaril. Neviem v čom bude chyba pretože suroviny sú naozaj písané na gram presne a ja vždy používam rovnaké množstvo. A taktiež môžem potvrdiť, že fotka je skutočná a zhoduje sa s recept do posledného bodu, nedovolila by som si pridať falošnú fotku, to by bolo predsa nefér voči všetkým varecháčom!!! Je mi ľúto, že máte na mňa takýto názor...
    @zareaguj
  • saakoo - fotkaSaakoo 11. decembra 2014 o 15:15

    @zuzka87 a aký veľký plech ste použila? Možno bol priveľký a tak bolo na ňom jednoducho málo cesta. Ja pláty pečiem klasicky na 180 až 200 stupňov a naozaj len pár minút. Odhadujem že maximálne tak 7. Čím dlhšie totiž pláty pečiete, tým sú tvrdšie a tmavšie. Po upečení by mali mať hrúbku asi jeden centimeter, vždy sú naozaj tenučké. A okraje by vám prihorieť trošku mali, to je normálne, musia byť "chrumkavé" aby sa dobre drobili na posýpku, je to aj v recepte. Mrzí ma, že ste mala s mojím receptom problémy.
    @zareaguj
     1x sadgia
  • smejkad - fotkaSmejkad 12. decembra 2014 o 05:58

    no a takto vyzerala :-)



    @zareaguj
     2x saakoo, radost
  • saakoo - fotkaSaakoo 12. decembra 2014 o 10:50

    @smejkad Krásne sa vám podarila :) palec hore
    @zareaguj
  • smejkad - fotkaSmejkad 12. decembra 2014 o 11:10

    no :-)
    v kazdej faze som mala pocit, ze uz som to definitivne zvrzala, ale stoji za to urcite :-)
    @zareaguj
  • lenkahavran - fotkaLenkahavran 15. decembra 2014 o 16:06

    skusala som a bolo to perfektne ale ja som dala do plnky 2masla a 1karamelove a 1obycajne salko :) ... Ale chcela som sa len opytat ci sa z tychto platov da spravit aj medovy rez :D lebo valkania klasickeho cesta mam uz dost! :D
    @zareaguj
  • saakoo - fotkaSaakoo 20. decembra 2014 o 22:58

    @lenkahavran Ja si myslím, že určite dal, pretože ja som to už raz tak robila. Upiekla som si na troška menšom plechu tri pláty a tie som po vychladnutí opatrne prerezala na polovice a cez stred v polovici aby boli tenšie. Takže z jednej dávky cesta som mala nakoniec tri hrubé veľké pláty a z tých nakoniec dvanásť malých tenkých obdĺžnikov.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarJamaica178 22. decembra 2014 o 23:31

    naozaj skvely kolacik, pritom celkom jednoduchy. platy sa podarili aj v plynovej rure, z ktorej ja mam respekt. kolac bol akurat nizsi, zrejme sme mali vacsie plechy. @saakoo , mozem poprosit velkost plechov, na ktorych bol kolacik robeny? vdaka
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarOleenka 23. decembra 2014 o 19:29

    @saakoo Marlenka sa podarila tak výborne, že mám obavy, či z nej ostane do 25-teho na ochutnávku aj pre svokrovcov :D Piekla som síce na menšom plechu, takže moja je vyššia, ale napriek tomu nie je suchá. Som nadmieru spokojná! Ďakujem a prajem pekné sviatky! :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarAlencaaa 30. decembra 2014 o 11:06

    @saakoo Ja som robila bezlepkovu variantu, ale plnku som si trocha prisposobila dala som 1maslo, 1 salko a puding zo zlateho klasu a je super...velmi dobry recept :)
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaLuss44 30. decembra 2014 o 13:30

    marlenka hotová, chuťovo je dobrá, ale mohla som ubrať z cukru, cesto je veľmi sladké, potom zaniká jeho medová chuť. Pláty vôbec nestvrdli, ostali mäkkučké. Do plnky som dala 1 maslo+1 salko a stačilo to. Pre mňa je to celé príliš sladké, ale dcéra chcela na párty, tak ju má :)


    @zareaguj
     1x radost
  • používateľ nemá avatarMiska3334 30. decembra 2014 o 20:39

    prave som ju dorobila, robila sa uplne super. plnka sa mi nesekla , salko som neprevarala :) som uz len zvedava ako bude zajtra chutit
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarDana25 4. januára 2015 o 15:01

    je super,lahko sa pripravuje a lahko aj kraja a je naozaj vynikajuca.Od rodiny som dostala pochvalu vraj najlepši kolac aky cez tieto sviatky jedli..urcite ju budem pripravovat castejsie.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarTrska 28. januára 2015 o 13:57

    Skvělý recept,dobře se dělá a výborně chutná,zařazuji mezi své oblíbené,díky za něj.
    @zareaguj
  • marsi1110 - fotkaMarsi1110 8. marca 2015 o 20:24

  • používateľ nemá avatarViera1 16. marca 2015 o 07:51

    Talent *****,krása.
    @zareaguj
  • saakoo - fotkaSaakoo 30. marca 2015 o 18:02

    Milé varecháčky, minule som znova robila moju Marlenku a rozhodla som sa rozhodla rozdeliť ju na ti časti aby som si ušetrila robotu. Použila som rovnaké množstvo surovín aké je uvedené v tomto recepte. Jediné čo som zmenila bol postup pri nanášaní plnky. Kedže som použila menší plech tri upečené pláty boli vyššie a mohla som teda každý ešte prerezať na dva tenšie. Na konci som teda mala 6 plátov. Marlenku som najprv celú naplnila a až potom som ju rozdelila na tri rovnaké časti aby som mohla ozdobiť všetky okraje. Použila som plech veľký cca 20 na 30cm. Každá časť teda bola veľká asi 10 na 20cm a vážila okolo 850 gramov. Každá časť vystačila pre 10 až 13osôb. Je to naozaj fajn spôsob ako sa podeliť. Jeden kúsok pre mňa, jeden pre susedku a jeden napríklad na návštevu k rodine :) ako sa vraví tri muchy jednou ranou. Ušetrí to kopu času a aj roboty. Určite budem tento spôsob praktikovať častejšie. Aj výzorovo tieto malé Marlenky vyzerajú lepšie, sú vyššie a podobajú sa viac na zákusok ako na obyčajný koláč.

    » scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10990814_10202493...
    @zareaguj
     1x elinka36
  • saakoo - fotkaSaakoo 30. marca 2015 o 18:04

  • tetrisss - fotkaTetrisss 21. septembra 2015 o 19:31

    Dnes som piekla tento recept v mojej malej cukrarnicke a bola som nadsena, jednoduche, chutne a nadherne. Akurat som namala pikao, tak som do salka dala kakao o dobre zamiesla a to som puzila navrch. Krem sa krasne vymiesal a ta chut, no nema chybu.
    @zareaguj
  • tetrisss - fotkaTetrisss 21. septembra 2015 o 19:33

  • používateľ nemá avatarFazulka 14. novembra 2015 o 12:17

    včera som upiekla tento výborný koláčik, len som dala menej cukru do cesta, inak výborný recept :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarBberika 24. decembra 2015 o 01:01

    Dnes som ju skusala robit a myslim,ze som ju celkom fajn zvladla...Zajtra koštujeme...:-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarStanus 23. marca 2016 o 05:56

    vydarila sa prvý krát na silvestra a teraz pečiem na svadbu tak držte palce


    @zareaguj
     1x radost
  • používateľ nemá avatarHani10 28. júla 2016 o 13:53

    Obrovská vďaka za tento recept. Marlenka sa vydarila hneď na prvý krát a celej rodinke chutil. Vraveli že je oveľa lepšia ako ta z obchodu! Ďakujem
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar816sisina 8. decembra 2016 o 11:10

    Doma zožala obrovský úspech. A keď som ho aj pisala mamine do kucharskej knižky to je ako veľmi dobre hodnotenie a pre mna česť ze som ju mohla tvojou pomocou niečo naučiť. Ďakujem ☺☺☺
    @zareaguj
  • janocka84 - fotkaJanocka84 6. mája 2017 o 17:05

    Mnaaaaam,dnes vyskusana a vrelo odporucam. Jednoduchy receptik, zvladnu aj zaciatocnicky a stoji za to. Piekla som sice 10 min, teda nie az do chrumkavych krajov, aj tak sa pekne rozmrvili a polevu som kupila coko polevu toping.


    @zareaguj
     1x radost
  • používateľ nemá avatarMisel311 19. októbra 2017 o 20:11

    Dnes som skúšala upiecť Marlenka presne podľa tohto receptu. Cesto fajn ale problém prišiel keď som ho dala na plech (33*40) presne ako v recepte som rozdelila na tri časti. A z jednej sa mi upiekol korpus asi centimeter hrubý. Takže škoda toho. No zajtra odznova a z dvojitej dávky.
    @zareaguj
  • livialiv - fotkaLivialiv 3. novembra 2017 o 19:06

    Marlenku som podľa tohto receptu robila už niekoľko krát a vždy sa podarí. Ďakujem za receptík
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMedisona 17. januára 2018 o 13:53

    Kamaratka Gika mi poslala tento vas recept. Uz sme ho viackrat robili a kolacik ma vzdy uspech. Pridavam recept na moju stranku www.slovakmama.com
    DAKUJEM
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarIvka25 1. marca 2018 o 21:07

    Úplne super postup do podrobna rozpísaný. Chuť je neskutočná, hľadala som veľa receptov, ale tento vyhral!


    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMegynka 5. augusta 2018 o 18:51

    Vyborny recept..Marlenka vynikajuca
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist