Vajcia s cukrom a s pridaním oleja som vymiešala do peny.
Múku, prášok do pečiva, sódu a kakao som zmiešala a preosiala do cesta a potom opatrne vmiešala.
Plech 27x37 cm som vystlala papierom na pečenie a cesto som vyliala a upravila.
Upečené cesto som nechala chladiť na mriežke a počas chladenia som stiahla kožu.
Pripravila som si krém. Do misy som dala tvaroh, mascarpone a cukor.
Pridala som strúhanú kôru z citrónu a šťavu.
Pridala som nastrúhané piškóty a všetko dobre premiešala.
Krém som rozdelila na 2 časti a uložila do chladničky.
Zatiaľ som si pripravila marhule, ktoré som dobre umyla a nechala odkvapkať, vykôstkovala som ich a prekrojila na polovicu. Keďže boli dosť tvrdé, musela som ich predvariť.
Dala dom ich do hrnca a varila 5 min. Potom som ich scedila a nechala chladiť.
Na korpus som natrela horúci džem.
Na džem som natrela polovicu krému.
Na krém som uložila marhule.
Na marhule som natrela druhú polovicu krému a dala som ho poriadne vychladiť do chladničky.
Pripravila som šľahačku a na studený koláč som natrela. Odložila som si troška šľahačky na zdobenie.
Koláč som krájala horúcim nožom. Prajem vám dobrú chuť.