Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarmirop 8. marca 2016 o 13:20

    masove pirohy ako priloha k masitym jedlam? musi to byt skvele samo o sebe..
    @zareaguj
     1x aandulka
  • katka78 - fotkakatka78 8. marca 2016 o 13:29

    Aj pre mňa samo o sebe, nič viac netreba, len takto presne ako na úvodnom, či poslednom obrázku. Parádne jedlo, krásna práca šikovných ženských rúk. Obdivujem, chválim.
    @zareaguj
  • sovka62 - fotkasovka62 8. marca 2016 o 13:41

    Obdivujem, lenže tých kamarátok by som musela zavolať zo päť, aby sme to tak za hodinu stihli. Ale pozvať by som sa na ne dala, žiadne mäso by som k nim nepožadovala.
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • cesminaz - fotkacesminaz 8. marca 2016 o 13:42

    @mirop :-)) Mala som na mysli,ako "jedna" z priloh na stole :-) ako šalat atd.Kedze Turci maju radi plnsi stol :-) Vyborne to ide s pecenym,alebo grilovanym mäsom.Ale samozrejme to mozes jest aj takto samotne,je to vynikajuce.
    @katka zlata.. dakujem za pochvalu,si mila :-) Viem ze by si si pochutila.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarradost 8. marca 2016 o 14:36

    dievčatko
    tá drobná pipľavá mravenčia ma uchvátila práca...
    aj chuť musí byť dobrá..zdá sa..
    a čo keď urobím väčšie kusy..??
    lebo iba ja sama -bez kamarátok-všetko musím..:-)
    @zareaguj
  • smejkad - fotkasmejkad 8. marca 2016 o 15:14

    moje nervy, svatu trpezlivost mas, ale ponuknut by stacilo raz :-)))
    @zareaguj
     2x babav, adasa
  • luss44 - fotkaluss44 8. marca 2016 o 15:19

    vyzerá to parádne, zaujalo ma korenie sumac, na nete som ho našla ale poraď @cesminka , nájdem ho aj v niektorom obchode? Rada by som Tvoju dobrotu skúsila, mne takáto piplačka nevadí a mojim doma by to iste chutilo.
    @zareaguj
  • bystro - fotkabystro 8. marca 2016 o 15:34

    Vyzerá to dobré na zjedenie, ale ta práca s tým. Máš božskú trpezlivosť. Klobúk dolu.
    @zareaguj
  • terinka55 - fotkaterinka55 8. marca 2016 o 15:41

    Včielka - robotnica, si veľmi usilovná, paráda!
    @zareaguj
  • pankrac - fotkapankrac 8. marca 2016 o 15:43

    Vyzerá to veľmi jedle.
    @zareaguj
  • klukodvody - fotkaklukodvody 8. marca 2016 o 16:15

    @Cesminaz je to paráda a víš že mám Tvé recepty rád takže ukládám a 5* ale mám dotaz. Nemám kamarádky a jsem trochu pohodlný. Ale mám takové udělátko. Když na plát těsta udělám kopečky masa a překryji druhým plátem těsta a vykrojím to a případně ještě dotlačím hrany jde to? Sice to budou čtverečky a nebo kolečka, ale pokud je to vyloženě pro nás tak to snad nevadí.
    Předem díky za odpověď.
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • používateľ nemá avatarhaji 8. marca 2016 o 16:35

    @Cesminaz - zlaté ruce a ještě zlatější tvoje trpělivost, smekám a klaním se! Dávám plný počet hvězdiček /klávesnice mi zatím hvězdičku tají/ a s úctou mizím. Moje nervy ani ruce by to nedaly! Oči, pusa a bříško ju, o tom žádná! Jsi šikovnááá a trpělivost sama!!
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • patroveckypitrs - fotkapatroveckypitrs 8. marca 2016 o 17:07

    Obdivujem tvoj výsledok jedla je to krása. Máš dobrú trpezlivosť. Za toľkú prácu samé dávam cele hviezdne nebo.
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • afataga - fotkaafataga 8. marca 2016 o 17:39

    Vyhrala si nervy v loterii, ci si niekde kupila? :-), robit to nebudem, ale dala by som sa ponuknut :-)
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • cesminaz - fotkacesminaz 8. marca 2016 o 17:52

    @sovka :-)) to su potom poriadne klebetnice :-))) @pankrac @terinka @bystro @patroveckypitrs dakujem vam za mile komentare :-) @radost draha ty mozes vsetko :-) Kludne urob aj onieco väcsie,ale zato velke ako pirohy zasa nie.Mensie kusky vyzeraju lepsie a chutnejsie :-) Mne to trvalo 1,5hodiny dokopy :-)
    @zareaguj
  • methi - fotkamethi 8. marca 2016 o 18:07

  • cesminaz - fotkacesminaz 8. marca 2016 o 18:09

    @klukodvody si ma pobavil :-) ale ved mozu byt aj manzelkyne kamaratky ;-)) Inak kludne mozes robit aj tak,ako pises.Ak mas na toto lahsi sposob,tak len dotoho! :-) Hlavne je,aby boli kraje zlepene,aby to mäso nevyslo.Mozes kludne aj o nieco väcsie spravit,ako myslis a ako vam vyhovuje :-) @afataga :-))) ty vzdy zacapnes.. Praveze to ukludnuje a uci ta trpezlivosti ;-P @haji dakujem pekne za tvoje mile slova :-) potesili. Neviem,je mozne ze je to uz zvykom,ale mne to uz nepripada na taku strasnu piplacku :-) Da sa to zvladnut,najmä ked to robite pre svojich hladosov doma ;-)
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 8. marca 2016 o 18:20

    @luss zlata ..neviem ti dobre poradit,kedze sa na Slovensku v obchodoch nevyznam :-( Mozno to najdes v obchode so zahranicnymi vyrobkami,skus.Alebo ti mozno tu niektori Varechac/ka poradi.Ja kupujem vsetko rovno z tureckeho obchodu v Rakusku. Skus,mozno budes mat stastie a natrafis na Sumak :-) Som si ista,ze by vam toto jedlo doma urcite chutilo.Moje deti to zboznuju :-) @smejkad :-) vdacne by som ta ponukla. @methi :-) vdaka
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaluss44 8. marca 2016 o 18:41

  • dzejsik - fotkadzejsik 8. marca 2016 o 19:03

    @Cesminaz aj mne sa to veľmi páči, ochutnala by som ;) Vedela by si poradiť aspoň chuťovo podobnú koreninu, ktorú zoženieme na SR? :)
    @zareaguj
  • katka78 - fotkakatka78 8. marca 2016 o 19:51

    @Luss44 , @Dzejsik ak by ste boli niekedy v BA, sumac je dostať v potravinách Marks&Spencer, alebo v Tureckom obchode vo Vlčom hrdle. Zdá sa mi, že som ho videla aj v nových potravinách Yeme v budove bývalej Ikey (Ružinov), ale to si nie som istá. Ak nemáte cestu do BA, dá sa objednať v niektorých e-shopoch.
    » www.koreni-samuel.cz/jednodruhove-koreni/sumah.html...

    » eshop.gurmantravel.sk/terre-exotique/koreniny-mlete-drvene/40...

    » www.orientsvetgurmanov.sk/ECE-Sumak-d104.htm?tab=description...
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • cesminaz - fotkacesminaz 8. marca 2016 o 20:03

    @luss ano to :-) no nieze mi to pojdes zbierat do parku! :-)) Ma to sice kyslovkavu chut,ale vzdiadnom pripade by sa to nedalo nahradit octom ci citronom.Ten Sumak ma okrem kyslosti aj svoju vlastnu chut,ktoru ani ocot,ani citron nema. @dzejsik prave mam pred sebou sacek a voniam,voniam..no nenapada ma ziadna korenina,ktora by sa mu podobala :-( Je kyslovkavy,aj vonou,aj chutou,no je tam aj ina vona a chut,ktoru neviem prirovnat.Budem rozmyslat dalej,mozno predsalen na nieco pridem :-)
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaluss44 8. marca 2016 o 20:04

    @Katka78 vdaka za tip, som tam denne, nejako to poriešim. Do Yeme sa chystáme s dcérami, tak pohľadám.
    @zareaguj
     1x katka78
  • cesminaz - fotkacesminaz 8. marca 2016 o 20:11

    No super,uz sa aj ozvalo riesenie!!! Vdaka @katka78 urcite si potesila nejednu osobu ;-)
    @zareaguj
     1x katka78
  • luss44 - fotkaluss44 8. marca 2016 o 20:19

    @cesminka neboj sa :)) ale vieš že mi to hned pripomenulo krík spred susedovho domu? kvitne rovnako :) Pohľadám v obchodoch a dám vedieť, @Dzejsik keby nezohnala, ak kúpim môžem jej poslať.
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • katka78 - fotkakatka78 8. marca 2016 o 20:53

    @Luss44 (8.3.2016 20:19) No keď už sme pri tom, však aj ja by som vám mohla z môjho odsypať a poslať. Na koštovku bude stačiť a ak by zachutilo, už si dokúpite. Ak vám sumak chutiť nebude, nemusíte zbytočne kupovať a potom doma držať.
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaluss44 8. marca 2016 o 21:06

    @Katka78 si zlatá, dakujem, ale ako som si načítala použitie, tak u nás sa to minie. Ale ozaj vdaka za ochotu. A kde ho používaš Ty? Snád @cesminka prepáči túto debatu u nej o korení :)
    @zareaguj
  • monty469 - fotkamonty469 8. marca 2016 o 21:06

    Vyzerá to parádne, ale ja nemám nervy na takú "piplačku". Si veeľmi šikovná, super recept, keby si mi to prišla urobiť nepohnevala by som sa :-) 5*
    @zareaguj
  • katka78 - fotkakatka78 8. marca 2016 o 21:37

    @Luss44 (8.3.2016 21:06) To nestojí za reč :-) Ja ho používam najčastejšie na plnené pita placky s falafelom a tiež si robím takú cibuľu od @nazarboncuk , tá je tiež super do placiek, alebo k mäsu. » varecha.pravda.sk/recepty/soan-salatas-cibulovy-salat/356...
    Dávala som ho už aj do kisiru (bulgurový šalát so zeleninou), ten robím podľa @Archaa , hoci ona ho tam nepridáva.
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaluss44 8. marca 2016 o 21:48

    @Katka78 vdaka za tipy, na začiatok skúsim s mletým mäsom, že akú chuť mu dá a dalej uvidím.
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaevanaaa 8. marca 2016 o 22:19

    Páči sa mi to, aj keď by som pre nás dvoch niečo podobné mala robiť, tak ozaj len v malom množstve. A ako vidím, Sumac je dostať aj v novootvorenej Farmárskej tržnici a na Americkom námestí ( pri Avione). Takže je dostupné, ale mám dojem, že som niečo také videla teraz aj v Kauflande, majú nejaké cudzokrajné koreniny a poživatiny.
    @zareaguj
  • katka78 - fotkakatka78 8. marca 2016 o 22:29

    @Luss44 (8.3.2016 21:48) Tak nech chutí :-)
    @zareaguj
  • kukulienka71 - fotkakukulienka71 9. marca 2016 o 00:30

    jáj, aká milá armádka, veľmi podarené jedlo. Nevychádzam z údivu, čo všetko nové nám prinášaš, @cesminaz. Ja si recept ukladám, lebo od A po Z sa mi páči a tebe posielam toľko hviezdičiek, koľko mantíkov si urobila;-P
    @zareaguj
  • violeta - fotkavioleta 9. marca 2016 o 10:51

    Pekný recept, trocha si to zjednoduším a vyskúšam
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 9. marca 2016 o 16:37

    @monty469 dakujem si mila :-) som rada,ze sa recept paci. @violeta jasne ved zjednodus :-) dufam,ze das potom vediet. @kukulienka dakujem za tvoje mile slova,si zlata ako vzdy :-) Tesi ma,ze sa aj tebe recept paci a budem len rada ak ho vyskusas :-) @evanaaa nieje toho zato az tak vela,ako sa zda :-) Ale pre dvoch by urcite stacilo aj z tej polovicnej davky.
    @zareaguj
     1x evanaaa
  • cesminaz - fotkacesminaz 9. marca 2016 o 16:48

    @luss ja to pouzivam väcsinou do mleteho masa.Da mu taku vynikavu chut :-) Jedla som uz zopar Manti po navstevach,ale odkedy som u svagrinej ochutnala jej Manti...ine uz nerobim ;-) Ten Sumak dal tej plnke super chut,a troska do kyslovkava a plus aj ten Isot..no fantasticke :-) Daj tam kludne za 1 kopcovitejsiu KL,nemusis sa bat :-) Ale to zistis aj sama,ze zo Sumaku treba davat stale viac,nez z inych korenin.Velmi dufam,ze sa mi potom ozves,ked to vyskusas ;-)
    @zareaguj
  • zuzanka1367 - fotkazuzanka1367 9. marca 2016 o 17:25

    Moje nervy @cesminka ! Ty si úžasná, ja by som rada ochutnala, vyzerá to ako vždy báječne, ale ešte si počkám, či na mňa príde toľká trpezlivosť :) Paráda.
    @zareaguj
     1x jamarlen
  • cesminaz - fotkacesminaz 10. marca 2016 o 07:24

    @zuzanka :-)) si ma rozosmiala.. Ale ved sa to popripade da robit aj pri telke.Nahodis nejaku dobru komediu a hned sa ti bude robit veselsie :-)) ani sa nenazdas tak prejde aj cas,aj robota ;-P
    @zareaguj
  • havino - fotkahavino 10. marca 2016 o 22:47

    no teda aj moje nervy @cesminka , toto ja nedám, ani komédia by to nezachránila, ešte tak kreslo ku linke, nech ma nezlomí v krížoch stáť pri nej, no ale takéto drobátka chutné by som ani nezlepila, obdiv veľký, ale veľmi chutne vyzerá celé ako je a sumak, som tu už čítala, ale tiež nemala šajnu čo to je za koreninu, už viem, vdaka dievčence
    @zareaguj
     1x jamarlen
  • používateľ nemá avatarlucicik 10. marca 2016 o 23:12

    Ach ako by som si dala dobre manti! Za 15 rokov sme ich robili Len 2 razy( a to pomahal aj muz
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarlucicik 10. marca 2016 o 23:14

    P.s. Kde davaju sumak do plnky? To som este nepocula...
    @zareaguj
  • mariamka - fotkamariamka 12. marca 2016 o 09:15

    diovka ty nebudes Cesmina ale @Nezmar :) neskutocna praca!,, obcas pracujem s cestom a mam to rada :)))) ale vacsinou ho vypracuje pekaren,, ale je pravda, domace je domace, sikulka :)
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 12. marca 2016 o 12:09

    Mila @havino ale ved preco stat!? Ak nemas v obyvacke velky stol,tak sa rozloz pred TV rovno na zemi.Prestres plachtu,oblozis sa mukou,plnkou a cestom..viac nepotrebujes ;-)) @mariamka :-)) tak to hadam nie,Cesminaz sa mi paci viac ;-) Vdaka za komentik.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 12. marca 2016 o 12:26

    @lucicik ja robievam Manti casto.Ide tu asi len o zvyk :-) Ze kde davaju sumak do plnky? ..neviem. Ako som pisala,takto robieva Manti moja svagrina.No len "jedna" švagrina-manzelova sestra.Moje ostatne "svagrine" ženy jeho bratov,robia manti celkom obycajne,ako väcsina Turkov.Ale jedine ona,jeho sestra ho pripravuje takto.Jedla som to u nej tak pred 2 rokmi,kedze manti nieje kazdodenna strava.. Hned som sa jej an spytala na plnku atd. No nato ,ze odkial ona tento sposob ma,tak nato som sa jej nespytala :-/ nemam vo zvyku zist az do takych detailnych otazok,najmä ked sa dorozumieme tak na 50% :-) Mozno to ma z manzelovej strany,no ale to uz fakt neviem z ktorej strany Turecka pochadza..
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaluss44 12. marca 2016 o 14:07

    @cesminka , nákupy v Eurovea BA, predajňa Marks&Spencer a sumac je doma, už len navariť :)



    @zareaguj
  • luclup - fotkaluclup 13. marca 2016 o 07:23

    tak toto ma odrovnalo! V prvom rade ocenujem tvoju trpezlivost, ja by som ju teda nemala, neskutocna piplacka, ale.. vysledok stoji za to! Slinky sa mi zbiehaju, pocit prazdna v zaludku graduje, namiesto pozerania si receptikov na vareche sa musim zdvihnut z postele a zobnut nieco na ranajky (: tvoj recept je genialny, dala by som si ho hned teraz, hoc aj na ranajky (: velka chvala, a leti ti megatucnych zasluzenych 5* (: (:
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 13. marca 2016 o 12:01

    No mila @luss ty si ale sikovnica,nevzdala si sa ;-)) Super tesim sa,ze si Sumak nasla a ze davas info aj tu dalej :-) Velmi dufam,ze sa mi skoro ozves s pozitivnou spravou :-) A nech ti praca ide od ruky! ;-P Ozaj @luss a Isot mas?
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 13. marca 2016 o 12:09

    @luclup dakujem si mila :-) Ked uz nie pre svoju rodinu,tak pre koho sa oplati tolko piplat? :-)) Ked sa s tym piplem,tak myslim na spokojne a ligotave oci mojich synov :-)))) strasne to lubia.Co ine je jednej matke najväcsou odmenou? ;-P
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaluss44 13. marca 2016 o 12:44

    @cesminka , isot nemám, môžem ho nahradiť mletou paprikou? Uplne som nanho zabudla.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarkytka 13. marca 2016 o 14:03

    Krásné,krásné a určitě moc dobré.V Čechách mimo Prahu je s exotickým kořením trochu problém.I když myslím,že se docela vyznám po koupi zaručeně maďarské papriky od pouličního prodejce jsem až doma zjistila že kvůli barvě jsou v ní namleté asi červené cihly.Ale chybami se člověk učí.Hezký den a další krásné vaření.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 13. marca 2016 o 21:21

    @luss hmmm.. Mletu papriku tam nedavaj,to je celkom ina chut.Je fakt skoda,ze ten Isot nemas :-/ ten ma svojsku chut.Daj tam len trocha susenej podrvenej chilli,aby dala trocha stiplavosti ako ma Isot A tu trocha sladkej chuti nahrad povedzme s nejakou (kapiovou) paprikovou pastou-za 1kl. Nebude to sice 100%ne "ono" ale bude to na tych 80% :-) kedze celkovu chut Isotu nevies nahradit. @kytka zaujimava skusenost a koment,co si napisala..co sa tyka tej papriky. A vdaka aj za mile slova k receptu :-)
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 14. marca 2016 o 07:15

    @luss tu je jeden link o Isote,ze aku chut vlastne ma :-) take male info.
    » m.susan8.webnode.cz/products/a7-tureckych-koreni-ktere-stoj...
    @zareaguj
  • katka78 - fotkakatka78 18. marca 2016 o 21:23

    Som rada, že @Luss44 ten sumac zohnala :-). Ja som dnes bola s nádejou vo Vlčom hrdle v Tureckých potravinách kúpiť isot, bohužiaľ ho práve nemajú :-( Škoda, tak som sa tešila, keď som tie potraviny konečne našla, lebo som tam poblúdila na miesta, ktoré by človek ako ja nemal navštíviť :-) Ako útechu som si odniesla aspoň pohár ajvaru a yufku, s ktorou hádam niečo vymyslím. S isotom to budem skúšať ďalej, lebo toto jedlo musím ochutnať.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 21. marca 2016 o 19:31

    @katka ved ked nenajdes,tak sa mozme dohodnut a ja ti poslem :-) A ty sa potom s @luss rozdelis hm?! Nech uz konecne ochutnate toto jedlo!! ;-P Pozdravujem.
    @zareaguj
  • katka78 - fotkakatka78 22. marca 2016 o 15:15

    Cesminka, si veľmi milá, ale to by bola krajná možnosť, ja to ešte skúsim s tými Tureckými potravinami, zas na dobré si viem celkom trpezlivo počkať :-)
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 22. marca 2016 o 21:23

    Dobre @katka ako chces :-) Dufam,ze coskoro natrafis na ten Isot.A ak by si predsa nazor zmenila,tak sa mi kludne ozvi :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarzvolencan 23. marca 2016 o 13:45

    CO JE ISOT? NIECO AKO BRINDZA? MOZEM TO NAHRADIT?
    @zareaguj
  • katka78 - fotkakatka78 11. mája 2016 o 22:36

    Isot je od včera doma, preto hneď dnes k obedu bolo toto vynikajúce jedlo. Z uvedenej dávky mi vyšlo presne 152ks, polovica skončila v mrazáku ako polotovar, ale veru dlho si tam nepobudne. Výborné je toto jedlo, celé ako je, nič by som nepridala, ani neubrala, dokonale mi sadlo. Ďakujem @cesminka za recept, určite budem príležitostne opakovať aj keď miniem tú zmrazenú polovičku. PS: aj tvoj borek sa už u nás udomácnil, nie raz som ho robila a vždy s úspechom.


    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 12. mája 2016 o 16:46

    No páni @katka zlatá ;-)) Tak si predsa len zohnala ten Isot :-) Velmi sa tesim tvojej sprave a este viac sa tesim tomu,ze ti manti chutilo tak,ako aj nam.Ja som moje mantiky nepocitala,takze vobec neviem,kolko mi zvykne vyjst :-) To ze sa u vas udomacnil aj börek,je pre mna pocta.Nech vam aj nadalej chutí :-) Dakujem za tvoju odozvu aj s fotkou :-) a prajem krasny zvysok dna :-)
    @zareaguj
     1x katka78
  • katka78 - fotkakatka78 13. mája 2016 o 13:09

    Ďakujem @Cesminaz , aj tebe prajem krásny deň! :-)
    Síce "až" z Anglicka (origin samozrejme Turecko), ale zohnala. Predtým som mala objednaný z Čiech, ale objednávku mi zrušili, že ho nemajú. Lenže ja som tak trochu tvrdohlavá a keď sa raz pre niečo rozhodnem, nie je tej sily, čo by ma odradila :-) Inak tá chuť isotu (jemne štipľavá - iba 5000 SHU, s podtónom čokolády a hrozienok - píšu na obale) je pre mňa veľmi príjemná, už sa teším, že ho vyskúšam aj do iných jedál.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 15. mája 2016 o 12:51

    @katka trpezlivost a tvrdohlavost sa niekedy vyplaca! ;-)) My mame Isot strasne radi,davam ju najviac do jedal s mletym mäsom ako je napr. Lahmacun,vselijake köfte a aj do polievok.Moj syn si ju dava aj na volske oko :-) Takze v podstate vsade,kam ti chuti :-) Pozdravujem.
    @zareaguj
     1x katka78
  • afataga - fotkaafataga 15. mája 2016 o 13:53

    @Cesminaz (15.5.2016 12:51)

    ja si ho sypem na tanieri na cestoviny
    @katka78 uz prebieha vyskum :-)
    @zareaguj
     1x katka78
  • používateľ nemá avatarzinnajdha 14. februára 2017 o 10:54

    keď som dávnejšie hľadala recept na manti, našla som videá, kde robili manti afgánky a pakistánky, do omáčky dávali aj suchý hrach (žltý, ten je rýchlejšie uvarený) a celkom sa mi to pozdávalo. Tie ženy manti nevarili, ale naparovali ! Ale doposiaľ som manti nerobila. Keď pôjdem do GB, kúpim koreniny. Ibaže už som unavená z (celoživotného) cestovania...
    Manti je piplačka, ale kto vie "lepkať" lekvárové a tvarohové zemplínske pirohy a bošácke perky, alebo ukrajinské pirôžky, ten polepká aj manti.
    Treba skúsiť a uvariť, aby sme mali pestrú stravu. Aj tento recept ukladám.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist