Mandľovo-škoricové Caro latté (fotorecept)

Autor receptu: kajusiqq

Niečo na nedeľné poobedie:)......recept mam z časopisu jednota:D.....mala som doma všetko čo som potrebovala tak šup davaj robiť:)......a som veľmi spokojna preto sa podelím:)

1
porcia
5-10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Caro zalejeme horúcou vodou ohriatou na 90 stupnov a pridáme mandľový likér.
  2. Do mlieka ktoré ma izbovú teplotu pridáme cukor a škoricu,vyšľaháme do peny.(ja som vyšľahala troška slabšie a ked som tam dala mandle krásne sa vrsvili a bolo to veľmi pekne vidieť v pohári čiže mi to tak stačilo ale vy robte ako chcete:))
  3. Nalejeme na pripravené caro.Mandle si na sucho opražíme.
  4. Ozdobíme nasucho opečenými plátkami mandlí a podávame:))