Mandľové sucháre (fotopostup)

Autor receptu: diabambulka

chrumkáčiky nielen ku telke... Prvý krát som to skúšala robiť z bielkov, ktoré som si odložila do mraziaku ( to som sa naučila od Vás varecháčikovia, pretože nie vždy človek potrebuje aj bielok ) a na moje počudovanie mali rovnaké vlastnosti po rozmrazení ako pred tým. Super sa vyšľahali. Tak ďakujem za tip :-)

30-35 minút
na 160 °C

Suroviny

Postup

  1. Vymiešame bielka s cukrom,
  2. pridáme múku,
  3. potom mandle a lieskové oriešky.
  4. Cestíčko vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a pečieme pri teplote 160 stupňov Celzia 30-35 minút.
  5. Po upečení zabalíme aj s formou do alobalu a odložíme do druhého dňa.
  6. Na druhý deň pokrájame na tenučké plátky cca.2 mm a sušíme v rúre pri teplote 150 stupňov Celzia približne 25 minút. Dobrú chuť :-)))