Malinovo-tvarohová torta nepečená (fotorecept)

Autor receptu: katarinalucanova

Svieža letná nepečená torta z neodolateľnou chuťou malín. Pripravená za 30 minút.

12
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Do misy v ktorej sa bude torta chladiť vystrieme potravinársku fóliu.
  2. Ako prvé želatínu zalejeme 1 dcl vody a necháme napučať. Vyšľaháme šľahačku s 2 vanilinovými cukrami.Tvaroh vymiešame s práškovým cukrom a 2 vanilinovými cukrami.
  3. Tvaroh a šľahačku spojíme a všľaháme rozpustenú želatínu. Želatínu nevaríme len roztopíme .
  4. Do misy s fóliou navrstvíme zmes striedavo s malinami. Vložíme na 15 minút do mrazničky.
  5. Kým sa torta chladí pripravíme polevu. Do rajničky dáme 100 g malín a 1 PL cukru. Varíme, kým sa maliny nerozvaria. Odstavíme a prepasírujeme cez sito.
  6. Vyberieme tortu z mrazničky položíme na ňu tácku a otočíme. Odstránime misu a potravinársku fóliu opatrne stiahneme.
  7. Polejeme malinovou polevou, ozdobíme a môžeme podávať.