Komentáre k receptu:
  • staja - fotkastaja 11. marca 2013 o 20:05

    Vďaka za skvelý recept, určite ju v najbližšej dobe vyskúšam. Toto musí byť výborné.
    @zareaguj
  • zuzik01 - fotkazuzik01 11. marca 2013 o 20:19

    tak toto vyzera uzasne... ono vlastne ten mak a orechy to spoja namiesto muky, vsak ;-) mne ale kandizovane ovocie az tak nechuti... myslis, ze by bolo fajn pouzit hrozienka namiesto tych pomarancov?
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 11. marca 2013 o 20:23

    Staja,vyskúšaj ,určite stojí zato
    @zareaguj
  • mesiar50 - fotkamesiar50 11. marca 2013 o 20:33

    @mracik
    Tvoja torta je excelentná naozaj.
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 11. marca 2013 o 20:35

    zuzik01,nemusíš dávať pomarančovu ,môžeš dať pokrájané hrozienka,ale najlepšie naložené v rume :)
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 11. marca 2013 o 20:38

    mesiar50,ďakujem,ale fakt je dobručká
    @zareaguj
  • danda3 - fotkadanda3 11. marca 2013 o 21:19

    Milujem recepty zo starých písaniek, a Tvoj koláčik vyzerá neodolateľne, milujeme všetko s makom aj s orechami, takže ďakujem za recept.♥
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 11. marca 2013 o 21:49

    vyzerá úplne super.-)))
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 11. marca 2013 o 22:10

    vyzerá super, ukladám a už aj rozmýšľam, kedy sa bude hodiť...
    @zareaguj
  • janara - fotkajanara 11. marca 2013 o 22:14

    waw, super...bez múky..namiesto práškového cukru dám trstinový..:)
    ukladím a dik za recept
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmsulejova 12. marca 2013 o 06:59

    tak toto vyskúšam,páči sa mi,samé dobroty mak a orechy,to je moje
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 12. marca 2013 o 07:47

    Ďakujem za komentáre,veľmi ma potešili,držím palce pri pečení.
    @zareaguj
  • garanco - fotkagaranco 12. marca 2013 o 08:39

    Podľa popisu vyzerá na okamžité zahryznutie ... až sa mi slinky zbiehajú, samé výborné veci sú v nej, príležitostne urobím.
    @zareaguj
  • margaretka28 - fotkamargaretka28 12. marca 2013 o 08:57

    Poznám túto tortu bez múky a môžem povedať, že je naozaj vynikajúca.:-)
    @zareaguj
  • iva63 - fotkaiva63 12. marca 2013 o 10:55

    @mracik9 v prvom rade srdečná vďaka, že sa s nami delíš o "vzácne rodinné recepty"...všetko čo je makové rada pečiem..takže aj túto tvoju verziu si vyskúšam-:)
    @zareaguj
  • darina11 - fotkadarina11 12. marca 2013 o 12:57

    Hoci bývam vedľa teba,pre istotu ukladám.
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 12. marca 2013 o 15:42

    Som rada že sa tortička páči ,určite to nie je posledná z môjho zošita :)
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkasonulienka 12. marca 2013 o 17:10

    paráda tak táto bude u nás určite včo skoro ďakujem za recept
    @zareaguj
  • havino - fotkahavino 12. marca 2013 o 20:23

    ukladám, výborný recept
    @zareaguj
  • veronika1984 - fotkaveronika1984 18. marca 2013 o 07:17

    Tuto torticku som upiekla cez vikend, ale zial :))) rychlejsie zmizla z podnosu, ako som si ju stihla odfotit. :D Bola vyborna. Dakujem za chutove sprijemnenie vikendu.
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 18. marca 2013 o 08:02

    veronika1984,tak to som veľmi rada že chutila,môj manžel sa stále pýta kedy ju upečiem :))
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarfilky 29. marca 2013 o 10:32

    niečo tak fantastické som dávno nejedla :) ďakujem za úžasný recept
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 29. marca 2013 o 18:47

    @filky ,som rada že Ti chutila,fakt je dobručká,pekné sviatky
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 31. marca 2013 o 16:03

    naozaj výborný koláč! Ja som použila opražené mleté lieskovce, menej cukru. Doma nebol rum, tak som tam šupsla Jamesona. Po upečení som ho natrela brusnicovým džemom a namiesto polevy som ho posypala strúhanou 74% čokoládou. Je fantastický a zaraďujem ho do kolonky "obľúbené v kolektíve" :-) Ešte foto :

    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 31. marca 2013 o 16:06

    @tiginko ked vravis ze je dobra, vyskusam, len mi nejde do hlavy, ako si mohla mat doma jamesona, nie si chora? :-)
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 31. marca 2013 o 16:09

    to mám odložené pre hostí, napr keby si sa ukázala :-)
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 31. marca 2013 o 16:12

  • margaretka28 - fotkamargaretka28 31. marca 2013 o 16:12

    @afataga , ja to poznám, mám vyskúšané a postačí aj um neboj len upeč. @tiginko , dobre si si poradila :-)
    @zareaguj
  • angast - fotkaangast 31. marca 2013 o 16:18

    @tiginko to už si stačila toľko zjesť ?
    Recept super !! Mak , čokoláda, orechy , rum , no paráda.
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 31. marca 2013 o 16:38

    nebola som na to sama a stále ubúda, o chvíľu tam budú už len omrvinky. Cesta nie je veľa, piekla som ho v koláčovej forme
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 31. marca 2013 o 19:18

    tiginko,v pôvodnom recepte priznávam bola iba pocukrovaná,ja som to trochu chcela vylepšiť,ale ja si myslím že aj samotná bez všetkého je božská
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 31. marca 2013 o 19:24

    a tá debata nemá chybu,keď je tu tiginko+afataga+angast,tam je vždy sranda
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 31. marca 2013 o 19:35

    @tiginko aj u nas je cesta, ale momentalne zasnezena :-)
    @mracik9 no este ze si sa priznala bez mucenia :-) lebo mna to moc nebavi
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 31. marca 2013 o 21:14

    afataga,to je také príjemné priznanie:)))
    @zareaguj
  • havino - fotkahavino 7. apríla 2013 o 14:24

    ja som sa dnes na ňu tak veľmi tešila, aj som sa dotešila. Obed postavený, polievka sa varila, jelenina v kuchte, tak že idem tortu robiť. Všetko pripravené, opražené lieskové oriešky pomleté, mixér si miešal jedna radosť, cukru som ubrala, doplnila stéviou, mak s práškom do pečiva navažený, maslo s cukrom vymiešané, jemne som tie dobroty dávala dokopy, plech vymastila, dávala som ju na plech, celkom fajné cesto, skúsila som za surova, hrozienka v rume namočené, citronovej kôry dosť, škorice, ganache od @honestky chladla, zatial všetko ako má byť. Koláč v rúre, už aj rástol, upratujem, umývam, idem do špajze a tam na polici pomleté orechy. No skoro ma porazilo. Takže mám len makové rezy bez múky, inak vôbec nie ubité, nízkeho vzrastu,ale za to velmi dobrej makovo, rumovej príchute z hrozienok, potreté džemom z mirabeliek a pomaranča a poliate čokoládovou polevou. Snáď nabudúce, čo bude veľmi skoro, ved som mala takú chuť na ňu.
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 7. apríla 2013 o 17:05

    havino,tak to je mi veľmi ľúto,ale určite ten tvoj nový koláčik bol fantastický aj bez orechov.Aj mne sa stalo,že mak zostal na stole a nie v koláči,dobrá gazdinka vždy improvizuje.No a takto asi vznikajú nové recepty.Na budúce určite nezabudneš :))
    @zareaguj
  • havino - fotkahavino 7. apríla 2013 o 17:57

    @mracik , veru už nezabudnem, ale aj tento môj omylom upečený koláč si zas upravím na čisto makový, lebo už nič nezostalo, naozaj chutný, vôbec nie suchý, sama som prekvapená, pokrájany na také jednohubky. fotka nie je na chválu, len aby si videla, že až toľko sa nestalo, ako som si v prvý moment pomyslela na pohľad zabudnutých orechov, ale na tvoju tortu sa teším aj tak



    @zareaguj
     1x staja
  • mracik9 - fotkamracik9 7. apríla 2013 o 18:06

    No aký je krásny,veď dobrá kuchárka všetko zachráni.Určte je, či bol fantastický.Mne sa už míňajú zásoby maku a orechov,ale ešte na jednu tortičku som si nechala.Tak držím palčeky.
    @zareaguj
  • slavka2012 - fotkaslavka2012 7. apríla 2013 o 21:22

    Naozaj vynikajuca torta, kedze sm nemala poruke kandizovane ovocie, korpus som prekrojila a naplnila visnovym dzemom, ktory tvorili vlastne len kusy visni a poliala cistou horkou nicim neriedenou cokoladou; urcite ju este upeciem. Dakujem za skvely recept.
    » varecha.pravda.sk/recepty/uprav-recept/39356/#postup2...
    @zareaguj
     1x mya
  • mracik9 - fotkamracik9 8. apríla 2013 o 09:04

    slavka2012,áno je fantastická,určite ten džem tam urobil výbornú chuť a zase niečo nové.
    @zareaguj
  • zuzik01 - fotkazuzik01 10. apríla 2013 o 10:12

    kolacik upeceny, akurat mi vobec nenarastol... chutovo je sice fajn, kedze ja mak milujem, ale je akysi nizky :-( inac je ale na druhy den lepsi ;-)
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 10. apríla 2013 o 11:00

    @zuzik01 ja tiež keď som zbadala množstvo cesta, zrušila som naplánovaný plech a piekla som ho v koláčovej forme. Nie je tam múka, takže nemôže ho byť veľa :-) A súhlasím tebou, čím odležanejší, tým lepší
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 10. apríla 2013 o 13:15

    Ja to zásadne robím v tortovej forme,na klasickom plechu sa určite stratí,tých surovín je tam akurát na tortu.A odležanejší,to by som musela nechať pri nej jedovatého hada :))
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 10. apríla 2013 o 13:25

    @mracik9 ja som ho robila keď sme boli s dcérou samé doma a kedže sa snažíme kvôli línii ovládať, tak nám vydržal 2,5 dňa. Ale keby som nebola taká disciplinovaná (občas :-) ) tak by padol hneď, taký bol dobrý
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 10. apríla 2013 o 14:37

    tiginko,veď takéto dobroty si doprajeme iba raz za čas,tak prečo nie,línia ide vtedy bokom :))
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 10. apríla 2013 o 14:39

    až na to, že odkedy chodím na Varechu tak robím jednu dobrotu za druhou. Neviem kam to takto pôjde ďalej :-)
    @zareaguj
  • frezia68 - fotkafrezia68 14. mája 2013 o 12:06

    @mracik9 :ďakujem,že si mi odpovedala k môjmu makovcu.Recept som našla pod názvom Rakúsky makovec a tam sa len všetko zmiešalo,až vznikne cesto.To sa mi nepáčilo,tak som zmenila technológiu a preto som bola zvedavá na Tvoj recept a jeho postup.Tento som prehliadla,lebo sladké zväčša obchádzam.Ale aj bez Tvojho vylepšenia,aj bez mojej pridanej čokolády,je výborný a šťavnatý a stačí pocukrovať.
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 14. mája 2013 o 18:36

    frezia68,tak to ti verím že bol dobrý,ja makovce môžem v akejkoľvek verzii,určite vyskúšam aj tvoj,keď naň príde čas :))
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 18. novembra 2013 o 11:25

    nedá mi nepripomenúť túto dobrotu zas a znovu, piekli sme ho tretí krát a patrí u nás k favoritom. Dávam polovičné množstvo kokosového cukru a keď sa hneď po dopečení navrch natrie nejaký pikantný džem a nastrúha čokoláda, tá sa zleje sa do polevy a hneď je menej práce :-) Je fakt úžasný po dokonalom vychladnutí, alebo na druhý deň
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarrea1 20. novembra 2013 o 10:50

    orechy mi síce žily dajako extrémne netrhajú ale makového nie je nikdy dosť. takže treba len počkať do víkendu a idem na to. a hrozienka v rume a kandizované ovocie - ježišmárja, to sú tak nezdravé veci ... ale tak dobré! obetujem sa, normálne sa obetujem a rozhodne spravím. :-))
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 20. novembra 2013 o 11:51

    skús @rea1 možno s mandľami, tie sú jemnejšie, aj tak sme už túto dobrotu robili. A ako alkohol som použila Amaretto, bolo po ruke
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 20. novembra 2013 o 12:06

    rea1,ak chceš takúto dobrotu,tak neodporúčam nič meniť,stojí to za tu obetu,ja som dala višne naložené v rume miesto kand.ovocia,joj dobrotka :))
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 20. novembra 2013 o 12:08

    tiginko,som rada že vám chutí,určite je dobrá aj z malými zmenami,teta v tom zošite mala samé excelentné recepty :))
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 2. decembra 2013 o 19:21

    chystam sa ho upiect, len kde zohnat toho jedovateho hada teraz v zime?
    @zareaguj
  • kimlo - fotkakimlo 2. decembra 2013 o 19:30

    @afataga ja by som aj vedel ale nebudem ho tu menovat... ;-)
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 3. decembra 2013 o 07:00

    kimlo,pomôž,si naša záchrana :))
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 3. decembra 2013 o 10:18

    @kimlo naslo by sa ich aj viac
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 11. januára 2014 o 16:47

    je v rure a krasne vonia, tiez som ubrala cukor, foto pridam neskor, ak sa bude cim chvalit
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 11. januára 2014 o 16:55

    No tak to ti verím,ta vôňa je perfektná a o chutí ani nehovorím,určite sa pochvaľ svojím koláčikom,budem sa tešiť :)
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 12. januára 2014 o 13:50

    je vyborna, nemam rada kremove, toto je presne pre mna, dala som 120g cukru a staci, dala som kandiz. ceresne, tortu som potrela visnovym dzemom a do polevy som dala malu stipku mleteho chilli :-) » m3.aimg.sk/fdetail/mf_453793514_3f2e00f51ee2b2cb4b...


    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 12. januára 2014 o 13:52

    neviem preco sa nepridala aj prva fotka:

    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 12. januára 2014 o 13:59

    No nádhera,ej ale si mi narobila chúťky a s tým chilli si to neviem predstaviť,no za pokus to stojí.Môj manžel by mal určite radosť :)
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 12. januára 2014 o 14:15

    ked das toho cilli len ozaj stipku, skoro ho ani necitit, mne zvyrazni chut cokolady, nabuduce dam trochu viac, jaj mam rada aj kupenu cokoladu s chilli, vedia to aj moji kamarati, tak vedia co maju doniest na navstevu :-), alebo skus dat do polevy trochu skorice, to je tiez dobre

    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 12. januára 2014 o 14:21

    Zatiaľ som nemala odvahu pridať chilii do čokolády,hoc ho mám veľmi rada,asi strach žeby mi to nechutilo,škoricu pridávam a robí to super chuť čokoláde.Pri prvej príležitosti to skúsim,ďakujem za inšpiráciu :)
    @zareaguj
  • citroen - fotkacitroen 20. januára 2014 o 12:28

    veľmi dobrá torta.Jeden kúsok som odložil do chladničky,že ako bude chutiť za dva dni-bol vynikajúci,vláčny a bolo lepšie cítiť chuť maku a orechov
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 20. januára 2014 o 13:51

    citroen,najlepšia torta :)),piekla som rôzne,ale táto je vždy za odmenu,dobrota nad dobroty,som rada že Ti chutila :))
    @zareaguj
  • ewa1 - fotkaewa1 23. februára 2014 o 16:11

    práve som ju dorobila a ochutnala, je výborná, len mne sa trochu drobí....neviem prečo. Možno treba trochu počkať....ale ked to je také ťažké :) ďakujem za recept, určite ju budem robiť častejšie!
    @zareaguj
     1x janger
  • havino - fotkahavino 6. apríla 2014 o 21:21

    @mracik , ja som závislá na tvojom recepte, na maku vôbec, tebe pre radosť dávam foto, že u mňa má tvoj recept stále pravidelné miesto, včera som ho upiekla sama sebe so zero cukrom, chlapi mali veterníky a ja čo ostanem na sucho? piekla som ho na štvorcovom plechu, len som krájala trojuholníky



    @zareaguj
  • havino - fotkahavino 6. apríla 2014 o 21:22

    a na povrch som dala čokoládu zmiešanú s pochúťkovou smotanou
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 6. apríla 2014 o 21:44

    havino,tak to ma veľmi teší a určite by bola šťastná aj moja teta, keby žila,je to fakt dobrotka a tebe sa ako vždy,perfektne podarila :))
    aj s tou polevou je určite dobrá,u mňa je na rade,nestíham,na chalupe mám iba malú rúru a teraz som hlavne tam,možno na sviatky,keď zoženiem dobrý mak :))
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 12. júla 2014 o 14:45

    aj dnes som piekla tuto dobrotu, dala som to do babovkovej formy a mam po probleme s polevou :-)
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 13. marca 2015 o 20:33

    afataga,šikulka,ďalšia inšpirácia na víkend :)
    @zareaguj
  • elen52 - fotkaelen52 14. marca 2015 o 20:20

    určite vyskúšam, mám rada recepty starých mám :)

    @zareaguj
  • marianne - fotkamarianne 14. septembra 2015 o 17:33

    @tanicka ako ze si ho piekla so zero cukrom, vobec si nedala cukor? aj ja si ho chcem upiect....alebo nahradu? vyzera uplne krasne a ked tak chvalite..
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 14. septembra 2015 o 20:11

    marianne,určite tým tmavým cukrom nič nepokazíš,skús a možno s toho vznikne zase niečo fajnové,ta torta sa chváli sama :)
    @zareaguj
  • marianne - fotkamarianne 14. septembra 2015 o 20:41

    @mracik9 skusim zatial s trstinovym ako radis, a s @tanickou som uz zero cukor prekonzultovala, tak neskor aj s tym. Dakujem, fakt sa nan tesim,vyzera podla zlozenia ohromne, fotku pridam:-)
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaluss44 14. septembra 2015 o 20:55

    baby, tolko ho spomínate až som naň kukla a veru ho skúsim, makové ja môžem. So zero cukrom občas pečiem, lebo musím a necítim rozdiel.
    @zareaguj
  • marianne - fotkamarianne 15. septembra 2015 o 05:59

    a kde ho kupujete kocky?, jakziv som o nom nepocula. Najskor som si myslela, ze ho @tanicka upiekla bez uplne cukru a bol nesladky, mi to neslo do hlavy, ze ake to moze byt bez ..:-)
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 15. septembra 2015 o 08:36

    marianne,moja dcéra pečie iba s trstinovými(iný asi ani v tom ďalekom svete nemajú) a ja nevidím žiaden rozdiel medzi nimi,určite sa ti podarí,teším sa na foto :))
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 15. septembra 2015 o 08:42

    luss44,škoda ho neskúsiť,ale tá kombinácia má niečo do seba,tak skúšaj a daj vedieť :))
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaluss44 15. septembra 2015 o 08:57

    @marianne , zero cukor kupujem v Norbi Update v BA. Vydrží mi dlho, je 4x sladší ako cukor, na radu predavačky dávam ešte menej a stačí to.
    » www.update.sk/sk/o-nas/nase-vyrobky/koreniny-a-ochuco...

    @mracik9 , určite skúsim, vdaka :)
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 15. septembra 2015 o 09:15

    super baby, ďakujem že ste mi túto dobrotu pripomenuli, musím si ju znovu upiecť. Asi na víkend. Mňam! Inak Zero cukor predáva len sieť Norbi update, v bežných bio obchodoch sa môžete poobzerať po ovocnom cukre - erythritole » www.zdravie.tv/clanky-a-oznamy/sladidla-stevia-xilitol...
    alebo po brezovom cukre - xylitole » www.zdravie.tv/kategoria/sladidla/brezovy-cukor-xilito...
    (nemusí byť len fínsky samozrejme, výrobcovia sú rôzni) Ja používam kokosový cukor, brezový, alebo trstinový
    @zareaguj
  • marianne - fotkamarianne 15. septembra 2015 o 09:29

    @mracik9 k veceru sa na nu chystam :-) @luss44 v Ziline som Norbi Update nikde nevidela, ale v Martine urcite, chodila sem-tam okolo neho. ale @tanicka , dobra vila, mi slubila, ze mi spusti na kostovku, ci sa mi bude pacit...a o tom brezovom cukre som uz pocula @tigi ze je dobry
    @zareaguj
  • marianne - fotkamarianne 15. septembra 2015 o 12:00

    Tak @mracik9 nechcelo sa mi čakať do večera, tu je krásavica:-)
    Potvrdzujem a ako môj muž povedal: toto je iný level..kde ja som bola,že som ho prešvihla..nedala som čokoládovú polevu, to jediné som nedodržala, lebo už máme čokoládového vyše hlavy, skoro každý koláč končil čokoládovou polevou, tak len džemik malinový- mandľové lupienky. Naozaj Ti veľmi pekne ďakujeme za recept, manna nebeská..


    @zareaguj
     1x luss44
  • mracik9 - fotkamracik9 15. septembra 2015 o 18:24

    marianne,no pozrime, aká krásna tortička a vôbec tam nechýba ta poleva,ona je dobrá iba tak pocukrovaná,na budúcu nedeľu si ju musím spraviť,určite sa poteší aj ta moja polovička.Nemusíš ďakovať,som najviac potešená,keď Vám chutí :))
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 28. septembra 2015 o 11:07

    dcére som chcela urobiť k narodeninám nejakú bezmúčnu tortu. Nadstavba z jemného tvarohu s vyšľahanou šľahačkou, vystužená agarom a osladená javorovým sirupom + prepasírovaný slivkový rozvar tiež trochu stužený agarom a osladený kokosovým cukrom, povýšila tvoju skvelú tortu do luxusnejšieho levelu. Nielenže vyzerala výborne, ale chutila božsky

    @zareaguj
     1x katka78
  • katka78 - fotkakatka78 28. septembra 2015 o 15:38

    Jeden krajší ako druhý.
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 29. septembra 2015 o 16:33

    tiginko,no tak to už fakt iný level,určite bola božská,škoda ,že mi neotvorilo obrázok,ale aj tak Ti verím :))
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 29. septembra 2015 o 17:34

    hmmm, obrázok nieže nevieš otvoriť @mracik9 , on sa niekam vyparil :-)

    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 30. septembra 2015 o 08:36

    tiginko,vau,krásny a o tej super chuti vôbec nepochybujem,ej ale by teraz sekol ku kávičke,jedným slovom umelkyňa :))
    @zareaguj
  • farbuska - fotkafarbuska 16. januára 2016 o 16:10

    tento koláč som piekla už niekoľkokrát - je vynikajúci! dnes som potrela ríbeľovým lekvárom a posypala plátkami madlí, tiež neskutočná dobrota. vďaka za tento skvelý recept.
    @zareaguj
  • bubaya - fotkabubaya 14. apríla 2017 o 13:55

    Včera som ju piekla, ale veľa z nej nezostalo, asi budem v sobotu piecť druhý kus. Ja nedávam hrozienka ani kandizované ovocie, lebo to nemám rada. Je výborná, nie je vôbec suchá, a vhodná aj pre celiatikov. Recept mi dala moja kamarátka ako nejaký super zdravý, nový, inovatívny.....raw, bio, bezmúkový a neviemčoešte, a ja pečiem podľa receptu tvojej starej mamy, hehe. Keby ona vedela...tak by si ani nezjedla, lebo podľa starej mamy to nemôže byť zdravé.
    @zareaguj
  • violeta - fotkavioleta 16. apríla 2017 o 09:45

    Ďakujem @mracik9 za recept, výborná tortička, aj tebe @bubaya za pripomenutie ;)


    @zareaguj
     1x haji
  • mracik9 - fotkamracik9 13. septembra 2017 o 09:29

    Bubaya,ja nedám dopustiť na staré dobré recepty,ale tento je fakt výnimočný,som rada že vám chutil :))))
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist