Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarhaji 12. apríla 2018 o 22:28

    Recept je fajn hlavně pro ty, kteří mají obavy ze syrových vajec. Pěkné foto!!
    @zareaguj
     1x pilsnerka
  • pilsnerka - fotkapilsnerka 13. apríla 2018 o 12:22

    @Haji (12.4.2018 22:28)

    Díky ;-)
    @zareaguj
  • dogagador - fotkadogagador 13. apríla 2018 o 16:32

    Namiesto mlieka a octu mozem pouzit kyslu smotanu?
    @zareaguj
  • pilsnerka - fotkapilsnerka 13. apríla 2018 o 17:12

    @Dogagador (13.4.2018 16:32)

    A z jakého důvodu byste to chtěla zaměnit za kysanou smetanu? S kysanou smetanou to bude mít mnohem hustější konzistenci, nikdy jsem s ní majonézu nepřipravovala. No ale můžete zkusit ;-)
    @zareaguj
  • kimlo - fotkakimlo 13. apríla 2018 o 18:04

    @Dogagador (13.4.2018 16:32)

    Ako vraví Zdenda Pohlreich “všechny nahrážky stojí za hovno” :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmotyka 13. apríla 2018 o 20:16

    Nikdy som ich z varených vajec neskúšala. Určite vyskúšam.
    @zareaguj
  • bubaya - fotkabubaya 14. apríla 2018 o 06:05

    Tiež som kedysi robievala majonézu z varených vajec, lebo som sa bála salmonely. Bola výborná, mne chutila lepšie, ako zo surových, nezrážala sa, a nebála som sa ju ochutnávať pri príprave.
    @zareaguj
  • olinecka - fotkaolinecka 15. apríla 2018 o 13:30

  • sedlacka - fotkasedlacka 3. mája 2018 o 22:11

    Mňa by zaujímalo, či niekto už robil podľa tohto receptu majonézu a môže ho odporučiť. Keďže varím s deťmi, ktoré mi boli zverené štátom, tak by mi bodlo použiť majonézu z varených vajíčok (od mojich sliepok), aby som potom nemala na krku kontrolu, že som ich chcela zniesť zo sveta. Komentáre od fešného pána Kimla sa mi páčia čoraz viac. :-)
    @zareaguj
  • bubaya - fotkabubaya 4. mája 2018 o 09:27

    @Sedlacka (3.5.2018 22:11)

    My sme robievali. Neviem, či presne podľa tohoto, ale recept bol z kuchárskej knihy Varíme chutne, zdrave, hospodárne, ak chceš, pohľadám, opíšem poobede. Mne osobne chutila vždy viac, ako tá zo surových, lebo mám rada varené žĺtka, a nikdy sa nezrazila.
    @zareaguj
  • sedlacka - fotkasedlacka 4. mája 2018 o 15:34

    @Bubaya (4.5.2018 09:27)

    Vďaka, budem rada.
    @zareaguj
  • bubaya - fotkabubaya 4. mája 2018 o 21:26

    Toto je originálny recept, je v ňom viac oleja:

    2 žĺtky natvrdo uvarené
    10 dkg oleja - to je cca 0,9 dl
    soľ, korenie, citrónová šťava, alebo ocot,
    2 - 3 PL mlieka, alebo vývaru na zriedenie - ale nemusí byť.
    Žĺtka prelisovať, utrieť do hladka, pridať trocha soli, do nich postupne prilievať olej. Keď popijú vajcia olej, podľa vlastnej chuti pridať soľ, korenie, citrón..........



    @zareaguj
  • sedlacka - fotkasedlacka 6. mája 2018 o 21:14

    @Bubaya (4.5.2018 21:26)

    Ďakujem.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist