Mafiny s Lino ladou
Autor receptu: podravka
Komerčný recept
Zásobte svojho školáka energiou! Pripravte tieto úžasné mafiny na
raňajky alebo mu ich zabaľte na desiatu a buďte
si istí, že v ten deň pohodovo zvládne všetky školské i mimoškolské aktivity, ktoré ho
čakajú.
30 minút príprava |
20 minút na 200 °C |
Postup
- Rúru predhrejeme na 200 ℃. Formu na mafiny vystelieme papierovými košíčkami. Vyšľaháme vajcia, pridáme mlieko a olej.
- V druhej miske zmiešame múku s práškovým a vanilkovým cukrom, pridáme kypriaci prášok a sódu bikarbónu. Následne spojíme s hmotou z vajec, mlieka a oleja a dôkladne premiešame, kým nevznikne ľahká zmes.
- Košíčky naplníme pripraveným cestom a na každý mafin pridáme lyžičku Lino lady duo. Pečieme pri 200 ℃ približne 20 minút. Po upečení môžeme posypať čokoládovými hviezdičkami.
- Po upečení môžeme mafiny naplniť Lino ladou - pomocou tenkej trubičky, ktorú pichneme do stredu mafina.