Lokša hrubá sladká
	        Autor receptu: bazulienka
	         
	        
	        Tento recept mám ešte od svojej mamičky.Už ako deti sme ju mali radi.Najlepšie nám chutila natretá džemom.Ja ju mám najradšej s kyslým mliekom.Kamarátke ju zas robím k fazuľovici.Dúfam,že sa mi to podarí,pretože dnes davám prvykrát recept na varechu.Držte mi palce.
| 		  
				  	  
				  	8 porcií  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Všetko spolu v mise zmiešame a nechame 5 minút odpočinúť.Cesto dáme na pomúčenú dosku a urobíme valec,ktorý rozdelíme na 8 kusov.Každý kúsok rozvaľkame na 0,5 cm hrúbku a na panvici s 1 lyžicou oleja upečieme z obidvoch strán.Olej nesmie byť veľmi horúci aby sa nespáLILI. Ja pečiem na plynovom šporáku na polovičnej teplote. najlepšia je potretá džemom,alebo lekvárom.