Lievance bez kysnutia
	        Autor receptu: sonal
	         
	        
	        tieto liavance su dobre preto,lebo sa do nich nedava drozdie,takze nemusite cakat na vykysnutie
| 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút tepelná úprava  | 
Postup
- do misy dáme kefír/acidko,kyslé mlieko,zákys/ čokolvek z týchto výrobkov,pridame cukor,sol,celé vajcia prášok do pečiva cukor a vyšľaháme.
 - postupne pridávame múku, aby bolo cesto dostatočne husté.
 - smažíme lievance, plníme tvarohom, ovocím,džemom.Navrch môžeme ozdobiť šľahačkou.Kto nemá rád sladké, môže si urobiť lievance slané. Do cesta som pridala na kúsky pokrajanú cukinu, alebo mladú cibulku. Lievance som ozdobila kyslou smotankou s cesnakom. Dobrú chuť.