Komentáre k receptu:
  • marienka44 - fotkaMarienka44 5. mája 2018 o 08:39

    Ja som doteraz poznala lievance (po bystricky talkne) len s kvasnicami.:-)
    Este nikdy som nerobila s kyp. práškom, asi vyskúšam.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMajka60 5. mája 2018 o 08:58

    Vyzerajú dobre, ale na môj vkus tak malo muky a 3 lyžičky prášku do pečiva dosť môj názor
    @zareaguj
  • dogagador - fotkaDogagador 5. mája 2018 o 12:37

    Asiradsej zostanem pri kvasku
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaEvanaaa 5. mája 2018 o 17:43

    Lievance nemusia byť len kváskové, mne chutia aj takéto, tiež ich takto robievam, ak sa použije PDP, a dajú sa zvlášť žĺtky a sneh z bielkov, sú kypré tak ako aj tie kysnuté, a možno aj ľahšie na trávenie, lebo sú bez kvasníc. A môže sa do nich dať napr. škorica, alebo strúhané jablká, alebo čučoriedky, získame rôzne chute.
    @zareaguj
  • mitzy - fotkaMitzy 22. mája 2018 o 12:53

    Sú naozaj dobré. Robila som už 2x podľa tohto receptu. Raz s droždím, raz s kypriacim práškom. Chutia aj malej dcérke a chutili aj mužovej mamine ;)
    @zareaguj
  • mitzy - fotkaMitzy 29. mája 2018 o 13:29

    Dnes u nás opäť. Veľmi mi vyhovuje pomer múky a mlieka. Dnes som 30g múky nahradila mletými lieskovcami a postrúhala som do cesta jedno jabĺčko. Mala som doma jedno vajce, miesto dvoch. A ešte som zabudla napísať minule, že ja dávam 2 PL trstinového cukru a vanilkový už nie, ani rum nedávam. Zato je to výborný recept, ktorý sa dá urobiť vždy s nejakou zmenou.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist