Lahodný avokádovo-hruškový šalát (fotorecept)

Autor receptu: lenkapav

Salat, v ktorom sa stretne sladka hruska, pikantna rukola a lahodne avokado so slanym syrom Feta a s ovocnou zalievkou.

2
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Rukolu a hrusku umyjeme, avokado zbavime jadra. Hrusku, avokado a syr nakrajame na kocky. Pripravime si zalievku z citronovej a pomarancovej stavy, podla chuti osolime.
  2. Tu uz pripravene na vrstvenie.
  3. Na tanier dame najskor rukolu, na nu hrusku, potom avokado, na to syr a zalejeme dresingom. Kedze to cele malo len zeleno-bielu nevyraznu farbu, pridala som ku koncu aj trosku rajcin. Mozeme podavat samotne alebo s bielym pecivom. Tento salat je v poslednej dobe nasim najoblubenejsim.