Komentáre k receptu:
  • kimlo - fotkaKimlo 5. júla 2013 o 18:57

    A recept na ten perfektný hruškový džem by nebol? Každý rok neviem čo s hruškami, páliť sa mi to moc nechce, lebo sud už mám plný sliviek, a hruškový je dobrý na valašské frgále...
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarManya 5. júla 2013 o 19:54

    veru pridaj, aj u nás býva hrušiek neúrekom, nech sa nenudíme.
    @zareaguj
  • irenaw - fotkaIrenaw 5. júla 2013 o 21:11

    toto bude dobrota, aj frgál je najlepší hruškový ;-)
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaIzabella929 5. júla 2013 o 21:26

    tvoj hruškový koláčik vyzerá veľmi chutne....)paráda...
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarDanielas 5. júla 2013 o 23:12

    Ja tiež poprosím o ten hruškový lekvárik. Tvoj koláčik vyzerá famózne
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkaMracik9 6. júla 2013 o 11:21

    kimlo,tak ta hruškovica by sa tiež zišla,ale ten lekvár nič zložité,sladúčké a dozreté hrušky ošúpem,odvážim, pokrájané dám variť do hrnca, keď sú rozvarené pridám na kilo hrušiek dáš 800 g cukru zmiešané zo želirujúcim prípravkom 2v1,šťava z pol citróna a pár kvapiek vlastnej vanilkovej esencie.Ešte vriaci naplním do pohárov,zatvorím,prevrátim hore dnom, nechám otočené asi pol hodiny a postavím naspäť.
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkaMracik9 6. júla 2013 o 11:26

    manya,dúfam že som dostatočne opísala výrobu lekváru,je fakt dobrý,len škoda že tak málo som navarila :))
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkaMracik9 6. júla 2013 o 11:27

    irenaw,máš pravdu,hruškový je najlepší :))
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkaMracik9 6. júla 2013 o 11:30

    izabella929,ten hruškový je výborný,ale aj ten druhý v buchtách bol podľa tvojho receptu výborný,trochu som si ho síce upravila,ale chutil perfektne :))
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkaMracik9 6. júla 2013 o 11:32

    danielas,ďakujem,ale ten lekvár nie je nič extrovné,rozvarené ochutené sladúčké hrušky,ale konečný efekt bombový :))
    @zareaguj
  • salinka - fotkaSalinka 6. júla 2013 o 17:58

    Výborný koláč a dík za recept na lekvár:-)
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkaMracik9 6. júla 2013 o 18:09

    salinka,všetci čo ho jedli chválili a ten lekvár je dobrotka,ja milujem všetko hruškové :))
    @zareaguj
  • ywett - fotkaYwett 6. júla 2013 o 18:13

    parádny koláč :)
    @zareaguj
  • mesiar50 - fotkaMesiar50 6. júla 2013 o 18:50

    ,,Hruškový lekvár´´ to počujem prvý raz.Ale keď si nás navnadila tak si prosíme ten recept.Koláčik si upiekla parádny
    @zareaguj
  • medovnicek - fotkaMedovnicek 7. júla 2013 o 19:46

    koláčik sa ti vydaril a veľmi ma zaujal ten hruškový lekvár - môj chlap miluje všetko hruškové:)
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkaMracik9 7. júla 2013 o 20:27

    ywett,ďakujem :))
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkaMracik9 7. júla 2013 o 20:32

    mesiar50,ani ja som o tom nepočula,ale skúsila som a poviem ti,bol dobrýýý :))
    návod som písala hore pre kimla,dúfam že zrozumiteľne :))
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkaMracik9 7. júla 2013 o 20:34

    medovnicek,keď napečieš pre svojho chlapa,daj vedieť či chutil,aj ja mám rada hruškové,mňam :))
    @zareaguj
  • mimka946 - fotkaMimka946 7. júla 2013 o 20:39

    @mracik9 ten zelirovaci prasok,cit.stava.esencia a cukor len pridas zamiesas a das do poharov?
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkaMracik9 7. júla 2013 o 20:47

    mimka946,najprv tu citrónovú šťavu s esenciou,ten cukor zmiešam z práškom, postupne pridám do lekváru,musíš stále miešať,aby sa ti neurobili hrčky,povarím ešte asi 2 minúty a plním do pohárov.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarNancy 7. októbra 2013 o 09:00

    Ale do frgálov sa dáva hruskova plnka - lekvár? zo susených hrušiek.Nemá niekto dobrý a pokiaľ možno aj rýchly recept prosim Vas?
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkaMracik9 7. októbra 2013 o 18:15

    nancy,veľmi rada by som ti pomohla,ale neviem,skús napísať do diskusie,určite to niekto bude vedieť :))
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist