Komentáre k receptu:
  • olinecka - fotkaOlinecka 10. januára 2019 o 06:37

    Jaj tak ten by som ochutnala, chválim podaril sa ja tiež pečiem ,zemiakový chlebík.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 10. januára 2019 o 13:27

    Pěkné chlebíky!
    @zareaguj
  • mitzy - fotkaMitzy 10. januára 2019 o 17:31

    Wau neskutočne krásny chlieb! :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarNela88 10. januára 2019 o 20:04

    krásny veru, musím vyskúšať s tang zhong, veľmi ma to láka, stále robím iba špaldový :)
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkaCesminaz 10. januára 2019 o 21:27

    Krásny chlebík! A to rozprávanie k receptu sa mi tiež páči,najmä bod.1 :-))
    @zareaguj
  • janger - fotkaJanger 11. januára 2019 o 18:11

    No ten je krasny. Ta korka! Aj ten druhy, razny. Mam v mraznicke kvasok, ktovie, ci sa mi ho podari prebudit...Ked budem mat cas, tak sa do toho pustim.
    @zareaguj
  • siisa - fotkaSiisa 11. januára 2019 o 18:20

    Krásny chlebík si upiekla !
    @zareaguj
  • violetacamorova - fotkaVioletacamorova 12. januára 2019 o 10:50

    kváskovanie je fascinujúce...Môj Pio odpočíva usušený...Musím ho "prebudiť" a začať s ním znovu piecť... Krásne chlebíky...
    @zareaguj
  • jack - fotkaJack 12. januára 2019 o 20:26

    Fantázia.Jednoducho nemám slov.Ten popis dokonalý aj som sa zasmiala,nemá chybu.A bod č.3 ma tiež vždy fascinuje.Vyžívam sa v tom;-) To pochopí len ten,kto kváskuje.Čakáš,čo sa bude diať.To je ako napínavý film.Od začiatku do konca.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarBeatacsontosova 16. januára 2019 o 18:51

    @Janger (11.1.2019 18:11)

    Daj vediet prosim, ja som este kvasok nemrazila, sama som zvedava ci prezije :) moj bol vzdy iba v chladnicke, budem coskoro skusat aj mrazit pagace pred upecenim som zvedava ake budu, no najprv musim vyprazdnit mrazak, tusim budeme jest maso s masom :)
    @zareaguj
     1x janger
  • janger - fotkaJanger 18. januára 2019 o 14:06

    @Beatacsontosova (16.1.2019 18:51)

    Ked ho vyberiem z mraznicky, dam vediet, samozrejme...momentalne mi to casovo nevychadza, tak zatial si tam spinka zimnym spankom :-).
    @zareaguj
  • honestka007 - fotkaHonestka007 19. januára 2019 o 06:26

    @Janka ; (18.1.2019 14:06)
    ak sa ti kvasok /iste razny?/ bude tazko preberat normalnym ozivovanim, skus po 2 dnoch pridat
    1-2 kapustne listy - vnutorne, ktore neumyvaj! vo vode /najlepsie su CERVENE a ak je moznost aj organicke; ale moze byt pouzite aj par hroznovych bobul Tie tiez obsahuju prirodzene kvasinky nazbierane z nasho prostredia.
    Ja som tak tu zacala s kvaskom, ked sa mi z tunajsej muky a susenych kvasnic nedarilo a toto mi vzdy pomohlo; Vyskusaj a daj vediet ako si pochodila - hanka

    @zareaguj
     1x janger
  • janger - fotkaJanger 19. januára 2019 o 10:01

    @Honestka007 (19.1.2019 06:26)

    Super, Hanka, dakujem za dobru radu. Zide sa iste viacerym. Pozdravujem :-). Dam vediet potom, ako to dopadlo.
    @zareaguj
  • janger - fotkaJanger 19. januára 2019 o 10:02

    @Honestka007 (19.1.2019 06:26)

    Hanka, ty si ozaj taka nasa encyklopedia dobrych rad :-).
    @zareaguj
  • janger - fotkaJanger 4. februára 2019 o 10:55

    No tak, ako som slubila, hlasim sa.
    Kvasok (razny) som vybrala z mraznicky. Mal dobru vonu, taku zdravokvaskovu, ako sa patri zdravemu kvasku.... Ked sa rozmrazil, prikrmila som ho. Sem tam sa zjavila mala bublinka, takze som mala nadej. Na dalsi den som ho znovu prikrmila, znovu par minibubliniek, ale vela sa v pohari nedialo. A na dalsi den sa spravila na kvasku biela paperova plesen, :-(....Tak to bol koniec tohto dobrodruzstva, zial.....

    Musim povedat, ze kvasok som drzala v mraznicke prilis dlho, spal vyse dva roky zimnym spankom. Pri kazdom cisteni mraznicky som si povedala, ze "ved uz" v blizkej dobe vyskusam a nechala som ho znovu v mraznicke. Ale to "ved uz" sa stale odkladalo. Mozno to poznate ;-)....
    Som ale presvedcena, ze kvasok pokazeny nebol.

    To, ze sa uplne neprebral mohlo byt sposobene aj tym, ze je teraz zima a v dome je stale dost premenliva teplota, cez den mu mozno bolo fajn, ale v noci dost zima. Tak snazila som sa ho drzat aj vo vlaznej rure....ale tie take vselijake teplotne vykyvy mu asi nerobili dobre.
    Myslim, ze v lete by to bolo dopadlo lepsie.

    Tak budem si musiet vypestovat novy. Ale pockam s tym, az ked bude celkovo trochu teplejsie. Kupila som si teraz suseny kvasok, vyskusam, aky je ten. Ale v tom je aj minimum kvasnic, tak to uz nepokladam za cisty kvasok.

    Tak to je podrobna sprava. Idem este prehladat mraznicku, mari sa mi, ze by este niekde mala byt aj krabicka psenicneho kvasku :-).
    No, nech sa vam vsetkym dari. Pozdravujem :-).
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist