Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarHaji 7. februára 2019 o 16:10

    Bezvadný receptík, chutné foto, líbí se mi příloha. Moc děkuji za inspiraci!
    @zareaguj
  • terinka55 - fotkaTerinka55 7. februára 2019 o 18:39

    Už mi to pripadá, že sa opakujem dookola... Ale, fakt výborne varíš a prezentuješ.
    @zareaguj
     1x haji
  • používateľ nemá avatarKucharocka123 7. februára 2019 o 21:53

    Tiež pekný recept, určite veľmi chutné...
    @zareaguj
     1x haji
  • klukodvody - fotkaKlukodvody 7. februára 2019 o 22:11

    Také moc pěkné jako vše a servis na výbornou. Někdy se stydím, že to vyfotím tak jednoduše. Ale žena by asi řekla, že jsem se pomátl kdybych chtěl nějaké nové talíře.
    @zareaguj
  • angelikasch - fotkaAngelikasch 8. februára 2019 o 07:50

    Môže byť dobrý.
    @zareaguj
  • boxik - fotkaBoxik 8. februára 2019 o 14:34

    Vyzerá to byť prudko jedlé ,len rozmýšľam prečo myslivecké , mne z toho vychádza že keď myslivec netrafí dobré je aj kurča.
    @zareaguj
     1x haji
  • izabella929 - fotkaIzabella929 8. februára 2019 o 14:38

    skvelý obed..)
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaIzabella929 8. februára 2019 o 14:43

    @boxik , raz som sa opýtala na jednej maďarskej stránke autorky receptu, prečo sa ten zákusok volá ,,Talianske rezy,, dostala som odpoveď : presne preto sa tak volá, lebo prečo sa volajú Francúzske rezy, keď nič tam nie je francúzske...tak isto ako v Segedínskom guláši..
    @zareaguj
  • boxik - fotkaBoxik 8. februára 2019 o 15:06

    @Izabella929 (8.2.2019 14:43)

    Nič to nemení na tom že ak je niečo myslivecké tak by to mala byť o divine, mimochodom som myslivec či po našom poľovník a tak si môžem aj zavtipkovať na náš účet , inak to evokuje neúspešný lov , ale to by musel mať niekto aspoň trochu zmysel pre humor a nehrať sa na chytrého.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarDormella 9. februára 2019 o 07:37

    Pollo (coniglio) alla cacciatora - Kure (kralik) po myslivecku, je prastary italsky, lidovy recept, puvodem z Toskanska » lorenzovinci.it/magazine/ricette/pollo-alla-cacciatora-...

    Po myslivecku asi proto, ze obsahuje podobne bylinky a ingredience, ktere se v Italii pouzivaji i pri priprave divociny, tedy az na to kure (kralika).
    Nemylim-li se, existuje podobny recept i v ceske kuchyni a to kure (kralik, veprove, hovezi) na divoko, po myslivecku atd.
    Pochopitelne, tezko z kurete udelame bazanta o tom zadna, ale plus/minus vune koreni nam da neco jako cichovou iluzi, ze tomu tak je.
    @zareaguj
     1x rubyrom
  • pivonka - fotkaPivonka 9. februára 2019 o 11:29

    Mne sa recept veľmi páči a že na poľovnícky spôsob - prečo nie? Sú tam huby, víno... Kedysi dávno môj otec, tiež poľovník, keď nič nestrelil, aspoň trochu húb doniesol. Len sa chcem spýtať - 6 ks stehná - asi myslíš dolné (podľa fotografie)?
    @zareaguj
     2x haji, rubyrom
  • používateľ nemá avatarHaji 9. februára 2019 o 11:37

    @Boxik (8.2.2019 14:34)
    Pořád lepší takto "trefit" kurča, než v lese "chytit vlka", ne?! Dobrý je i vtip: "Toho kapra jsi chytil? Ano, chytil. Hodila mi ho prodavačka přes pult!"
    @zareaguj
  • rubyrom - fotkaRubyrom 9. februára 2019 o 14:16

    @Pivonka (9.2.2019 11:29)

    Ano, ty malé paličky a na porci jsem dala 2 kousky.
    @zareaguj
  • pivonka - fotkaPivonka 10. marca 2019 o 16:00

    Včera uvarené a s chuťou zjedené. Vďaka za recept.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist