Kuracinka na smotane so šampiňónmi (fotorecept)

Autor receptu: kucharienka

Jednoduchy recept na rychlu veceru ci obed :) Nema co pokazit ani zaciatocnik P.S.: Viem ze mam hroznu panvicu!! Ma asi 200 rokov a nejde to ocistit nicim vobec, uz si musim kupit novu ale najlepsie sa mi na nej robi

30 minút
príprava

Postup

  1. Nepisem mnozstvo surovin, asi si to kazdy vie prisposobit mnozstvu ludi ktorym vari. Ja varim pre dvoch ale maso jem len ja, priatel len stavu, takze ja nepouzivam vela masa. Pouzila som jednu smotanu, ak varite pre 4 ludi mozte dat dve a pod.. Takze tu vidime potrebne suroviny, zabudla som odfotit hladku muku
  2. Nakrajanu cibulku spenime na oleji, o chvilku pridame maso a chvilku obraciame, kym neobelie. Pouzila som kuracie prsia (vlastne len jedno), ale mozte aj nohy
  3. Prihodime ocistene a na platky nakrajane sampinony
  4. Rozmiesame si v smotane asi dve lyzice hladkej muky a supneme na masko a hribiky. Zvyknem priliat trosku mlieka. Dochutime solou, ciernym korenim, nic ine netreba. Nechame to prejst varom a ked je hotove masko, odstavime. Kto ma rad kukuricu, moze pridat.
  5. Uvarime cestoviny, hodi sa aj ryza.
  6. A ak ste to predsa len dobabrali, objednajte si pizzu!! Dobru chut!