Kuracie stehná po poľovnícky

peter64 - fotkapeter64, 27. apríla 2010

Tento recept mám od brata.

Suroviny

4 ks
4
1
2
1
4-6
3 PL
1 strúčik
2 PL
3 dl
1 ks
4 PL




Postup

  1. 1

    Na rozpalenom oleji opečieme stehná,pridáme nakrájanú cibuľu a cesnak, osmažíme,pridáme koreniny a podlejeme vínom. Dusíme domäkka.

  2. 2

    Pred zmäknutím pridáme pretlák. Vyberieme celé korenie. Podávame s ryžou alebo cestovinami,preliate omáčkou a posypané syrom a vňaťou. Na tento recept môžeme použiť aj celé kurča.

Diskusia k receptu

marlen
samé dobroty do toho, takže výsledok musí byť zasa len dobrota.iba jedna otázka: je lepšie použiť kostnaté, či vykostené ?vlastne dve - Je jalovec borievka? ak áno, dávam prednosť bez......
jerica
je to chutné ,rýchle ,robievam tiež ,len nedávam pretlak , korenie dávam drvené (7korení),cesnak a cibulu (bielu)dávam , keď je to tak na polovicu zmäknuté,keď mám šampióny tiež pridám, ale to je na každom , ako si to zvolí a čo má v chladničke. Som rada , že mi tento recept pripomenul , v sobotu čakáme hostí , to bude s jeden chodov.Ďakujem.
jerica
Ja solím až v polovici dusenia , nepustí šťavu,ostane v kurati.Solím tak, aby nebolo veľmi slané,lebo potlačí tú korenistú chuť. Ináč @ je to super rýchle a chutné,je to dobré s kosťou , aj vykostené, aké máte , také spravíte.
zitar
Ďakujem, evidujem. Bude fajn večera
jankach
Dobry den priatelia Varechy mám prosbu pozna niekto recept na Lavovy kolač ? Vopred ďakujem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia