Kuracie soté
Autor receptu: anik
Tento recept je veľmi jednoduchý a chutný...:)
5-6 porcií |
90 minút príprava |
30-45 minút tepelná úprava |
Postup
- Do misy si dáme kuracie prsia nakrájané na slíže alebo menšie kocky, pridáme olivový olej, oregano, provensálske korenie, grilovacie korenie, grilovacie korenie na kura, korenie na gyros, soľ a vegetu a premiešame rukami, aby sa koreniny dostali všade. Necháme odstáť aspoň hodinku v chladničke.
Na panvicu si dáme trošku oleja, nakrájanú cibuľu. Trošku popražíme a pridáme mäso a orestujeme. Potom pridáme šampiňóny a popražíme ich. Zalejeme vodou a za občasného miešania povaríme. Pridáme kečup a horčicu a zase chvíľu povaríme. Po prevarení podávame s ryžou a hranolkami alebo opečenými zemiakmi.