Kuracie soté

Autor receptu: anik

Tento recept je veľmi jednoduchý a chutný...:)

5-6
porcií
90 minút
príprava
30-45 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Do misy si dáme kuracie prsia nakrájané na slíže alebo menšie kocky, pridáme olivový olej, oregano, provensálske korenie, grilovacie korenie, grilovacie korenie na kura, korenie na gyros, soľ a vegetu a premiešame rukami, aby sa koreniny dostali všade. Necháme odstáť aspoň hodinku v chladničke. Na panvicu si dáme trošku oleja, nakrájanú cibuľu. Trošku popražíme a pridáme mäso a orestujeme. Potom pridáme šampiňóny a popražíme ich. Zalejeme vodou a za občasného miešania povaríme. Pridáme kečup a horčicu a zase chvíľu povaríme. Po prevarení podávame s ryžou a hranolkami alebo opečenými zemiakmi.