Kuracie soté
Kuracie soté

SEM NAPISTE NAZOV RECEPTU

heleninka88 - fotkaheleninka88, 27. mája 2018
SEM NAPISTE NAZOV RECEPTU
Foto: heleninka88
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
250 g (mix)
1 ks
1 strúčik
1/2 ČL
1 ČL
štipka
1 ČL
2 PL
250 ml




Postup

  1. 1

    Na oleji si opražíme do zlatista nakrájanú na jemno cibuľu a pretlačený cesnak. Pridáme na kocky nakrájané mäso, ktoré sme umyli a odblanili. Okoreníme soľou, čiernym mletým korením a paprikou. Keď máme mäso pekne stiahnuté zalejeme vodou tak, aby bolo mäso zakryté. Dusíme cca 15 min. a pridáme zmes zeleniny. Kľudne môžme použiť aj čerstvú zeleninu namiesto mrazenej a spolu dusíme ďalších 15 min. s pridaním troškou vody, vegety a soli. Ak máme zeleninku a mäsko hotové zahustíme hl. múkou zmiešanou vo vode. Necháme zovrieť a vypneme. Podávame s ryžou a hranolkami :) DOBRÚ CHUŤ :-)

Diskusia k receptu

bubaya
V niektorých domácnostiach, a v niektorých reštauráciách by si s týmto mala úspech. Už tam chýba len hrášok a kopček ajdamu 30ky.
heleninka88
@Mirop (27.5.2018 18:32)
Ak sa Ti nepaci moj koment k mojmu receptu nekomentuj! ..vdaka ..a ja mam dobru svokru asi na rozdiel od teba ..a nieje to prvy blby komentar k mojim receptom!
heleninka88
@Afataga (27.5.2018 19:24)

Neviem ci vasa svokra nevari alebo nevie varit ale moja vari perfektne..chcela mi rychlo a chutne navarit a to sa jej podarilo.
1x finczi
leaela
Nebudte fajnovi,kazda vyvarovana robi podobne sote a krmi vas tym,vy to pravidelne konzumujete za gastro listky ako menu na obed......je to uplne normalne sote.....a priloha-slovenska klasika,pol ryza pol hranolky.....priznam sa,pred viac ako 15rokmi sme to mali aj my na svadbe :-))))
heleninka88
Tak to aby som zacala pridavat recepty typu spikovany kralik podavany s cucoriedkovou redukciou a zemiaky opecene s bylinkami s vlastnej zahradky!
Ja som za taketo jedlo ktore som pridala a dufam a verim ze tento recept ludia aj ocenia a nielen skritizuju. Noa co ze to je komunisticke jeedlo ach boze nepaci nerob ho :-)
radox1
Ak máme zeleninku a mäsko hotové-umucene do sucha ,staci mu 5 minut, zahustíme hl. múkou zmiešanou vo vode. Necháme zovrieť a vypneme.ked uz pouzijes lep,tak tu muku treba poriadne prevarit,aspon 20 minut.
nie,tvoja svokra nevie varit,ale moze byt dobra zena.lebo aj toto sa da uvarirt metodicky spravne,co tento pripad urcite nie je.
2x mirop a zolik
afataga
@Heleninka88 (27.5.2018 21:07)

Rychlo mozno, ale chutne?
A cosa tyka komentarov, kazdy registrovany pouzivatel moze komentovat co chce a kedy chce, nie len vtedy, ak sa ti to paci. Mozno by stalo za zamyslenie, preco mas viac tzv. blbych komentov pri svojich rcp.