Kuracie soté na pizzový štýl (fotorecept)

Autor receptu: annieway

Ako všetci vedia, ja a Denis milujeme pizzu viac ako seba navzájom. Raz ma napadlo spraviť "pizzové" soté a bola to neskutočná lahôdka, tak sa o receptík podelím :) Je to v podstate kuracie soté a šupla som doňho všetko čo ľúbim na pizzi, tak dúfam že všetkým pizzovým maniakom bude chutiť, lebo u nás malo obrovský úspech :P

4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na olivovom oleji si dozlatista osmažíme cibuľu..
  2. Pridáme šampiňóny a kuracie prsia, chvíľu podusíme..
  3. Potom pridáme na polovice nakrájané zelené olivy a menšiu plechovku kukurice..
  4. Pridáme nakrájanú paradajku spolu s passatou, ja som použila pol krabičky, lebo paradajka bola dosť veľká..
  5. 10 minút ešte podusíme, pridáme oregano a odstavíme..
  6. Ja som dala ako prílohu hranolky, ryžu a ľahký šalát so strúhanou mrkvou, kukuricou a olivovým olejom. Jedlo bolo výborné, najedli sme sa do prasknutia, odporúčam :P A prajem dobrú chuť :)