Kuracie soté na pizzový štýl (fotorecept)
Autor receptu: annieway
Ako všetci vedia, ja a Denis milujeme pizzu viac ako seba navzájom. Raz ma napadlo spraviť "pizzové" soté a bola to neskutočná lahôdka, tak sa o receptík podelím :) Je to v podstate kuracie soté a šupla som doňho všetko čo ľúbim na pizzi, tak dúfam že všetkým pizzovým maniakom bude chutiť, lebo u nás malo obrovský úspech :P
4 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Na olivovom oleji si dozlatista osmažíme cibuľu..
- Pridáme šampiňóny a kuracie prsia, chvíľu podusíme..
- Potom pridáme na polovice nakrájané zelené olivy a menšiu plechovku kukurice..
- Pridáme nakrájanú paradajku spolu s passatou, ja som použila pol krabičky, lebo paradajka bola dosť veľká..
- 10 minút ešte podusíme, pridáme oregano a odstavíme..
- Ja som dala ako prílohu hranolky, ryžu a ľahký šalát so strúhanou mrkvou, kukuricou a olivovým olejom. Jedlo bolo výborné, najedli sme sa do prasknutia, odporúčam :P A prajem dobrú chuť :)