Kuracie prsia s horčicou, syrom a petržlenovou vňatou

gittka - fotkagittka, 26. marca 2010

mäsko,ktoré sa rozplynie v papulke

6
porcií
20 minút
príprava
45 minút
na 200 °C

Suroviny

6 ks
3 PL
3 PL
3 PL
100 g
3 PL




Postup

  1. 1

    horčicu a jogurt zmiešame.pridáme trošku soli a vegety a namočíme kuracie prsia.

  2. 2

    na druhý den zmiešame múku,postrúhaný syr a petržlenovú vnatku. pripravíme si vymastený pekáč.

  3. 3

    rezne postupne obalujeme v tejto zmesi a ukladáme do pekáča. pečieme asi 45min,na 200st.

  4. 4

    príloha pečené zemiačiky alebo pyré.

Diskusia k receptu

jody
Toto veru znie veľmi veľmi dobre, hneď som na to dostala chuť.
milan2
Gitka vyzerá to veľmi lákavo, skúsim to niekedy. Len škoda, že si nepridala fotku.
hanina
Gittka mne vôbec nevadí, že nie je fotka. Mám rada takéto recepty istotne vyskúšam. Vďaka.
jezibabka1
@gittka to musí byť dobré, pridávam si a ako tak pozerám, tak aj všetky suroviny mám doma, asi to spravím zajtra na obed, asi určite:)
cinkla
Aj mne sa recept paci, prilezitostne ho vyskusam. Mozno na samu Velku noc. Dakujem.
evanaaa
Tá jogurtová marináda sa v poslednom čase ujala,niečo podobné som minule skušala a ked to manželovi chutilo,je to o.k.Najbližšie vyskušam tento,vyzerá fajn.
pivonka
S obavami som sa púšťala do tvojho receptu. Robila som ho totiž z krkovičky (tak ako Sovka). Kuracie prsia by boli hotové za chvíľku, ale krkovičke to trvá chvíľu dlhšie a tak som sa bála, že mi syr prihorí. Mäsko som si poctivo strážila a dvakrát som ho trošku podliala vodou. Podchvíľu niekto prišiel do kuchyne, čo to tak krásne vonia. Nakoniec sa všetko perfektne vydarilo, mäsko bolo vynikajúce a všetci si pochvaľovali, že ďalší dobrý recept v rodine. Budeme sa k nemu vracať a varievať.
sovka62
@gittka , konečne prišiel na rad aj tento recept. Dnes som varila pre kolegov a kolegyne, tak som chcela niečo neokukané. Bol to veľký úspech, mäso bolo výborné, krehké, dalo sa krájať aj vidličkou a všetkým veľmi chutilo. Určite ho budem robiť častejšie, ďakujem.
mirkasp
Gitka, som kuchárka - začiatočník, tak sa chcem spýtať. Kuracie prsia do tej marinády len namočím? Potom tu marinádu nijak nevyužijem?
mirkasp
Gitka, som kuchárka - začiatočník, tak sa chcem spýtať. Kuracie prsia do tej marinády len namočím? Potom tu marinádu nijak nevyužijem?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia