Kuracie prsia s Camembertovou omáčkou (fotorecept)
Autor receptu: zuzu1986
Maminka sa ma v nedeľu ráno opýtala, ako pripravíme kuracinku na obed. Pôvodne som
plánovala osvedčený recept, ale zistila som, že naň nemám ani polovicu prísad :-) tak som
nakukla do špajze, do chladničky a začala som improvizovať :-) čo poviete, podarilo sa? :-)
4-5 porcie |
30 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Potrebujeme:
- Kuracie prsia nakrájané na rezančeky opražíme sprudka na oleji, pridáme soľ, korenie a pražíme do mäkka.
- Keď sú hotové, zlejeme z nich výpek a pripravíme si omáčku.
- Do misky s výpekom vylejeme vývar, pridáme sójovú a wocestrovú omáčku, šampiňóny a syr Camembert, a varíme, kým sa syr začne rozpúšťať.
- Potom pridáme nasekanú petržlenovú vňať a korenie ITALIA.
- Všetko ešte spolu povaríme a nakoniec pridáme na zahustenie múku vymiešanú s mliekom a kyslou smotanou. Chvíľu necháme prevrieť. Podávame s dusenou ryžou alebo zeleninovým šalátom.