Kuracie prsia nasolíme, nakoreníme a pridáme trochu vegety. Takto ochutené mäso budeme pražiť na rozpálenom oleji, kým nebude dostatočne prepečené.
Omáčka: Do hrnca dáme rozpustiť maslo. Potom pridáme narkájaný niva syr. Ak sa syr začne roztápať pridáme šľahačkovú smotanu a miešame, kým nebude syr úplne rozpustený.
Do hrnca s vriacou vodou dáme nakrájanú brokolicu na ružičky. Vodu a brokolicu nesoľte, pretože nivová omáčka bude dostatočne slaná.
Ako ďalšiu prílohu môžme, ale nemusíme podávať ryžu. Klasickým spôsobom ju pripravíme, ale pred dovarením do nej vmiešame kukuricu z konzervy.
Určite nezabudnite na šalát. Ja uprednostňujem klasiku . Nakrájame ľadový šalát, uhorku, paradajky. Pokvapkáme olivovým olejom a možme pridať zostatok kukurice z konzervy.
Dobrú chuť!