Kuracie prsia plnené Manou a obalené v parmskej šunke

kimika - bez fotkykimika, 13. augusta 2011
Kuracie prsia plnené Manou a obalené v parmskej šunke
Foto: kimika

Tento recept je nenáročný na prípravu a napriek tomu ho môžete bez obáv ponúknuť aj pri slávnostnej príležitosti :)

Suroviny





Postup

  1. 1

    Kuracie prsia umyjeme, trošku vyklepeme, mierne posolíme. Na každý kus dáme lyžičku nátierkového masla Mana(ešte lepšie je ochutené bylinkami a nie je podmienkou, že to musí byť Mana) a obalíme v parmskej šunke(môže byť aj iná podobná, kto chce aj oravská ale musí byť nakrájaná na tenko) a prepichneme špáradlom. Ukladáme do zapekacej misy, podlejeme troškou oleja, trošku pokoreníme a zapekáme cca 30 min. pri teplote 250°C(treba sledovať a čas prispôsobiť vlastnej rúre). Ja som si ešte urobila z ostatku nátierkového masla, smotany na šľahanie a trochy mlieka omáčku, ktorú som päť min. pred dopečením doliala k mäsku. Podávame s ryžou alebo opekanými zemiakmi. Dobru chuť želám!

Diskusia k receptu

jerica
To je tiež jeden recept s tých rýchlych a pritom chutné papaníčko,hlavne keď treba rýchlo a chutne nasýtiť polovičku . Samozrejme k tomu šalátik:-))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia