Kuracie plnené camembert-om

Autor receptu: bogar

Toto som varila na základe inšpirácie od @Palokuchki a dúfam, že sa nenahnevá ale pozmenila som si ho a trochu upravila tak vám ho tu vkladám :) a podľa mojej chuti tohto mäska sa mi veľmi k tomu hodí šalát klasický uhorkový na sladko - kyslej zálievke :) mňamky

3
porcie
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. takto mám prichystané suroviny ale asi len polovicu :)
  2. očistila som zemiaky nakrájala ich na kocky , premyla, osolila vodu a pridala som mletú rascu dala som variť kým nezmäkli :)
  3. mäsko som umyla vyčistila, narezala na rezne vyklepala a poprášila paprikou .. :)nesolila som :)
  4. prichystala som si šunku, camembert a drevené špáradlá :)
  5. na rezeň som poukladala šunku, syr a okorenila som to grilovacím korením s cesnakom a bazalkou :) zatočila som rezne do roliek a prepichla ich špáradlami aby to držalo pokope keďže som nemala po ruke šnúrku :)
  6. takto vyzerali ´´ježkovia´´ :D
  7. tu máme hotovú kašu .... k uvareným kockám som pridala maslo a popučila som ich na kašu pridala som mlieko a ručne šľahala :) na záver sme si dali sušený petržlen navrch :)
  8. pripravila som si múku na obalenie do ktorej som pridala provensálske korenie, korenie 3farieb a ešte trochu bazalky a soľ :) premiešala som to a každú rolku som v tom obalila :)
  9. tak nejako vyzerali ..... :) : ): )
  10. na šporák som si dala zohriať olivový olej a opiekla som rolky z každej strany , keď opečieme všetky vyberieme ich vedľa na tanier :) :P
  11. do výpeku som si dala opražiť cibuľku nakrájanú na malé kocky a pretlačený cesnak a potom som opäť vložila mäsko :)
  12. chvíľku som ešte opiekla a zaliala som vodou podľa potreby a asi 1dcl vína bieleho :) prikryla som a podusila som ešte trochu kým mäsko nezmäklo .... podľa potreby zahustíme :) ja som zahusťovala klasicky múkou rozrobenou vo vode :) prajem dobrú chuť :)