Kuracie mäso

Kuracie mäso so zemiakmi na petržlenovej vňati z jedného plechu (videorecept)

Autor receptu: cesminaz

Ďalšie úžasne chutné jednopekáčové jedlo, ktoré vás zaberie len pár minút času.* Z pár jednoduchých surovín vykúzlite fantastické jedlo pre celú rodinku a to celkom bez námahy🙂

5
porcií
60 minút
na 190 °C

Suroviny

Postup

  1. Očistené zemiaky pokrájame na hrubšie kolieska, pridáme k nim nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, olej a soľ podľa chuti. Dobre premiešame a vysypeme na pekáč. Medzi zemiaky poukladáme osolené mäso, navrch dáme kde-tu kúsky masla a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 190 °C na cca 60 minút.
  2. Jedlo je úžasne chutné, suroviny si navzájom dodali skvelú príchuť. No najmä výbornú chuť tam robí tá vňať👌 Mäsko je mäkučké a zvrchu pekne opečené ako aj zemiaky. Vrelo odporúčam toto super jednoduché jedlo, ktoré vám fakt zaberie len pár minút času!!! Prajem dobrú chuť!
  3. Ďalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube