Kuracie mäso
Kuracie mäso so zemiakmi na petržlenovej vňati z jedného plechu (videorecept)
Autor receptu: cesminaz
Ďalšie úžasne chutné jednopekáčové jedlo, ktoré vás zaberie len pár minút času.* Z pár jednoduchých surovín
vykúzlite fantastické jedlo pre celú rodinku a to celkom bez námahy🙂
5 porcií |
60 minút na 190 °C |
Postup
- Očistené zemiaky pokrájame na hrubšie kolieska, pridáme k nim nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, olej a soľ podľa chuti. Dobre premiešame a vysypeme na pekáč. Medzi zemiaky poukladáme osolené mäso, navrch dáme kde-tu kúsky masla a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 190 °C na cca 60 minút.
- Jedlo je úžasne chutné, suroviny si navzájom dodali skvelú príchuť. No najmä výbornú chuť tam robí tá vňať👌 Mäsko je mäkučké a zvrchu pekne opečené ako aj zemiaky. Vrelo odporúčam toto super jednoduché jedlo, ktoré vám fakt zaberie len pár minút času!!!
Prajem dobrú chuť!
- Ďalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube