Kuracie mäsko v sójovej omáčke s čínskou zeleninou a Fettucine

Autor receptu: aninka16

Kuracie(bravčové) mäso nakrájame na rezančeky alebo malé kúsky. Do misky som pridáme sójovu omáčku, olivový olej, korenie, vegetu + nejaké koreniny podľa vlastnej chuti. Zamiešame a necháme odstáť to chladničky na pár hodín. Uvaríme čínske (ja som použila široké Fettuccine (dostať v Bille)) rezance. Mäsko pražíme a pridáme zmes čínskej zeleninky (ja som pridala aj zelenú fazuľku). Podusíme, scedené rezance pridáme do panvice a zamiesame s mäskom a zeleninou. Dobrú chuť. :)

4
porcie
30 minút
príprava

Postup

  1. Kuracie prsia,korenie, vegeta, sójová omáčka, olivový olej
  2. Mäso pokrájame na kúsky alebo rezance a zmiešame dokopy so sójovou omáčkou, korením, olivovým olejom, vegetou plus zmesou korení podľa vlastného výberu.
  3. Fettuccino rezance.
  4. Čínska zelenina
  5. Mäsko pražíme na rozohriatej panvici.
  6. Zamiešame do mäska zeleninu a necháme zmäknúť a podusiť. Porcia pre dve osoby. Polka mäsa ostala v páci na ďalší deň.
  7. Podávame. Dobrú chuť :)