Kuracia zeleninová torta.

Autor receptu: jarbra

Suroviny

Postup

  1. Kuracie mäso umyjeme,pomelieme.Cibuľku pokrájame na drobno a opražíme na oleji.Trochu ju podusíme do sklovitá,tak pridáme zeleninonú zmes a spolu ešte dusíme do mäkka.
  2. Zemiaky umyjeme,očistime,uvaríme,pomelieme a osolíme.Kuracie mäso zmiešame s vychladnutou zeleninou.Pridáme ovsene vločky,vajíčka,cesnak.Zmes ochutíme podľa chuti, soľou , korením a dobre zmiešame.
  3. Tortovú formu dobre vymastíme,posypeme ovsenými vločkami.Zmes navrstvíme rovnomerne,zakryjeme (alobalom) a pečieme vo vyhriatej rúre asi 50 minút. Ked´ máme zmes upečenú,dáme na vrch pomleté zemiaky a zarovnáme.Dáme ešte zapiecť.Vychladnutú tortu ozdobíme ľubovoľne s krémom zo surovín.Vhodná príloha: zeleninový šalát.