Krupicový dezert
	        Krupicové flameri s čerešňovou omáčkou (fotorecept)
	        Autor receptu: tejaja
	         
	        
	        Z čerešní nemusíme pripraviť len chutný koláč. Deti, ale aj dospelí, budú vďační aj za sladké flameri.
| 		  
				  	  
				  	3 porcie  | 
				  	  
				  	20 (+ chladenie) minút príprava  | 
Postup
- V mlieku necháme 10 minút nabobtnať krupicu a uvaríme z nej veľmi hustú kašu. 
Vmiešame vanilkový cukor a cukor a nalejeme do studenou vodou vypláchnutých mištičiek. 
Necháme vychladnúť a dáme do chladničky dobre stuhnúť na niekoľko hodín.
 - Omáčka : 
Ovocie dáme do kastróla, podlejeme 3-4 lyžicami vody, pridáme med a škoricu a povaríme asi 10 minút.
 - Flameri vyklopíme na tanieriky a prelejeme čerešňovou omáčkou.
Ihneď podávame.