Krkovička s marhuľovým - čili džemom (fotorecept)

Autor receptu: danculka

6
porcií
10 minút
príprava
20_30 minút
na 220_240 °C

Postup

  1. Rezne z krkovičky neplepeme,ale ich hneď nasolíme a posypeme provensálskym korením...
  2. na panvici opečieme z oboch strán...potom preložíme na pekáčik a potrieme marhuľovým - chilli džemom a prudko zapečieme,podávame s čím koľvek...,
  3. aby som vás uviedla do obrazu,odkial mám džem,keď varím marhuľový džem,tak si niekoľko malých pohárikov urobím,ako?rozmixujem chilli papričky a rozmiešam s džemom a dobre si ich označím,aby sme si nenatreli palacinky,lebo slabšie nátury by to nezvládli,patent na túto dobrotu má môj syn...
  4. dobre zapečené podávame,dobrú chuť!!