Komentáre k receptu:
  • afataga - fotkaafataga 28. októbra 2012 o 17:20

    vyborny recept, mnam :-)
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 28. októbra 2012 o 17:36

    jedlo vyzerá fantasticky.-)))
    @zareaguj
  • margaretka28 - fotkamargaretka28 28. októbra 2012 o 18:48

    krkovičku mám z bravčového najradšej a táto tvoja vyzerá super.:-)
    @zareaguj
  • kimlo - fotkakimlo 28. októbra 2012 o 20:13

    Úžasná dobrota!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatardanielas 28. októbra 2012 o 20:57

    krásny recept :-)
    @zareaguj
  • violetacamorova - fotkavioletacamorova 28. októbra 2012 o 21:00

    Mňam, takto upravená krkovička musí byť veľmi chutná. KK
    @zareaguj
  • ariela6 - fotkaariela6 28. októbra 2012 o 22:07

    tiež sa mi to lubi s cibulkou mozem uklada
    @zareaguj
  • jarunka - fotkajarunka 29. októbra 2012 o 01:27

    Jednoduchy a chutny obed ci vecera, ja by som si dala, ale tu nedostat krkovicku, malo kedy aj to len v talianskych predajniach.
    @zareaguj
  • lusinkab - fotkalusinkab 29. októbra 2012 o 03:39

    mnam takto s mliekom som este neskusala :-) ale co nie je moze byt,ukladam kedze mi to vonia az sem
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 06:26

  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 06:27

  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 06:28

    @margaretka28 , teší ma to a dakujem ti.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 06:29

    @kimlo , mňa samotnú to prekvapilo, aká úžasná dobrota to je! dakujem ti.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 06:30

    @danielas , skúsila som to takto a veľmi dobré to je. dakujem ti.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 06:32

    @violetacamorova , áno, je naozaj veľmi chutná. dakujem.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 06:33

    @ariela6 , ved vyskúšaj a uvidíš, aké to je výborné a prakticky rýchla príprava. dakujem.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 06:35

    @jarunka , dávno som ťa nevidela. dúfam, že sa ti predsa len pošťastí kúpiť krkovičku a vyskúšať. je to fakt dobrotka. dakujem.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 06:41

    @lusinkab , práve tým mliekom sa stáva mäsíčko lahodnejšie, krehké, s jemnou chuťou cibule a cesnaku, ktorá sa do neho vsiakne. cibuľka nezhnedne, ako pri bežnom pečení, ale zostáva od mlieka biela, krásne mäkkučká, krehká a výsledný pokrm je úžasná delikatesa. budem rada, ak vyskúšaš, lucka. v mlieku pečené mäsko je neskutočná fajnotka. okrem toho príprava tejto dobroty je jednoduchá a rýchla. dakujem ti.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 06:42

    @lusinkab , práve tým mliekom sa stáva mäsíčko lahodnejšie, krehké, s jemnou chuťou cibule a cesnaku, ktorá sa do neho vsiakne. cibuľka nezhnedne, ako pri bežnom pečení, ale zostáva od mlieka biela, krásne mäkkučká, krehká a výsledný pokrm je úžasná delikatesa. budem rada, ak vyskúšaš, lucka. v mlieku pečené mäsko je neskutočná fajnotka. okrem toho príprava tejto dobroty je jednoduchá a rýchla. dakujem ti.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 06:42

    @lusinkab , práve tým mliekom sa stáva mäsíčko lahodnejšie, krehké, s jemnou chuťou cibule a cesnaku, ktorá sa do neho vsiakne. cibuľka nezhnedne, ako pri bežnom pečení, ale zostáva od mlieka biela, krásne mäkkučká, krehká a výsledný pokrm je úžasná delikatesa. budem rada, ak vyskúšaš, lucka. v mlieku pečené mäsko je neskutočná fajnotka. okrem toho príprava tejto dobroty je jednoduchá a rýchla. dakujem ti.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 06:42

    @lusinkab , práve tým mliekom sa stáva mäsíčko lahodnejšie, krehké, s jemnou chuťou cibule a cesnaku, ktorá sa do neho vsiakne. cibuľka nezhnedne, ako pri bežnom pečení, ale zostáva od mlieka biela, krásne mäkkučká, krehká a výsledný pokrm je úžasná delikatesa. budem rada, ak vyskúšaš, lucka. v mlieku pečené mäsko je neskutočná fajnotka. okrem toho príprava tejto dobroty je jednoduchá a rýchla. dakujem ti.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 06:42

    @lusinkab , práve tým mliekom sa stáva mäsíčko lahodnejšie, krehké, s jemnou chuťou cibule a cesnaku, ktorá sa do neho vsiakne. cibuľka nezhnedne, ako pri bežnom pečení, ale zostáva od mlieka biela, krásne mäkkučká, krehká a výsledný pokrm je úžasná delikatesa. budem rada, ak vyskúšaš, lucka. v mlieku pečené mäsko je neskutočná fajnotka. okrem toho príprava tejto dobroty je jednoduchá a rýchla. dakujem ti.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 06:42

    @lusinkab , práve tým mliekom sa stáva mäsíčko lahodnejšie, krehké, s jemnou chuťou cibule a cesnaku, ktorá sa do neho vsiakne. cibuľka nezhnedne, ako pri bežnom pečení, ale zostáva od mlieka biela, krásne mäkkučká, krehká a výsledný pokrm je úžasná delikatesa. budem rada, ak vyskúšaš, lucka. v mlieku pečené mäsko je neskutočná fajnotka. okrem toho príprava tejto dobroty je jednoduchá a rýchla. dakujem ti.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 06:42

    @lusinkab , práve tým mliekom sa stáva mäsíčko lahodnejšie, krehké, s jemnou chuťou cibule a cesnaku, ktorá sa do neho vsiakne. cibuľka nezhnedne, ako pri bežnom pečení, ale zostáva od mlieka biela, krásne mäkkučká, krehká a výsledný pokrm je úžasná delikatesa. budem rada, ak vyskúšaš, lucka. v mlieku pečené mäsko je neskutočná fajnotka. okrem toho príprava tejto dobroty je jednoduchá a rýchla. dakujem ti.
    @zareaguj
  • medovnicek - fotkamedovnicek 29. októbra 2012 o 08:55

    aj mne sa recept veľmi pozdáva
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 09:33

    @medovnicek , som rada, že sa ti recept pozdáva...vyskšaj a iste bvudeš spokojná. dakujem.
    @zareaguj
  • duschko - fotkaduschko 29. októbra 2012 o 12:19

    Mam podobny recept, na spodok pekaca dam zemiaky, na ne naukladam krkovicku a na nu kolieska nakrajanu cibulu. Na cibulu rozlozim jedno leco 0,7 dcl. Na to vsetko nalejem smotanu a zakryte alobalom sa to pekne dusi do maka. Koreniny su ako u pusty.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 13:42

    @duscko , to musí byť skvelé. ale tu ide práve o málo surovín a najmä o to mlieko, ktoré dáva krkovičke delikátnu chuť, ked sa vpečie. dakujem.
    @zareaguj
  • orchidea - fotkaorchidea 29. októbra 2012 o 19:56

    aj ja takto pripravujem krkovičku...výbornéé
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 29. októbra 2012 o 20:03

    @orchidea , áno je výborná. dakujem.
    @zareaguj
  • zifi - fotkazifi 22. novembra 2012 o 17:26

    mne sice nechyba, no v recepte chybaju zemiaciky
    @zareaguj
  • lelachel - fotkalelachel 20. januára 2013 o 10:20

    dnes vyskúšam
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 14. apríla 2013 o 17:57

    @zifi , dakujem, doplním.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 14. apríla 2013 o 17:58

    @lelachel , veľmi ma to teší. dakujem.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarbestik36 26. januára 2016 o 21:04

  • používateľ nemá avatarmindalka 31. marca 2016 o 12:46

    @Pusta (29.10.2012 06:29)

    Ja krkovičku najskôr posolím, okorením a opečiem na panvici. Do pekáčika dám na kolieska pokrájané cibule, na to uložím mäsko, opäť dám vrstvu cibule. V šálke mlieka rozmiešam trošku pik.kečupu, horčice, pár kvapiek vorčestru a lyžicu sójovky. Polejem všetko, pridám zemiačky na mesiačiky, trošku cesnaku, pár kvapiek oleja a dám prikryté piecť cca 45 min. Mňamka mňamková...
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaredakcia člen redakcie Varecha.sk, 8. septembra 2016 o 15:47

    Komentar od autorky receptu:
    @Bestik36 , myslím, že si si pomýlila dva recepty :-) stáva sa :-)
    @Mindalka , tiež pekný spôsob prípravy, páči sa mi. :-)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist