Komentáre k receptu:
  • mitzy - fotkamitzy 1. apríla 2017 o 09:13

    Wau, páči sa mi to veľmi. 5*. A krásna retro doštička na krájanie :)
    @zareaguj
  • mariamka - fotkamariamka 1. apríla 2017 o 09:35

    no pekne! práve ich schrúmal Ňufo, vedela som, ze je to zdrave, tak příště, dnes bude salatova, mix s medvedim, uz sme mali, moji to lubia, vitaj po dlhej dobe :)
    @zareaguj
  • 45678 - fotka45678 1. apríla 2017 o 13:05

    Presne tak zuzitkovavam aj listy karfiolu,cvikly,
    prosto vsetky zelene vnate,vratane mrkvovej.
    Pred pripravou namoxim do octovo-slanej vody,ak by boli zvysky chemikalii ,eliminuje to.
    @eldina palec hore,vitaj po dlhsom case,tesim sa na tvoje recepty:-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhaji 1. apríla 2017 o 14:06

    Tvoje polévka se mi moc líbí, zvláště nádherná zelená barva, určitě je výborná. Jen bych volila tuto dobrotu raději z domácích výpěstků. Díky za fajn receptík!
    @zareaguj
  • popoluska340 - fotkapopoluska340 2. apríla 2017 o 08:46

    Nadherny receptik,a zase som mudrejsia,ze listy namocit do vody octo-slanej.Lebo vsetko je postriekane,a listy som este do polievky nedavala.Cesnacik mam doma,len listy mi chybaju.A viem si predstavit aj karelabove listy dat do polievky.Urcite bude tiez vyborna.Co dodat posielam bodiky s *.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avataratulienka 2. apríla 2017 o 09:02

    Polievočka mňam, a ešte k tomu rada, ako sa zbaviť chemikálií, nuž dobre som začala nedeľné ráno. Ďakujem!
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist