Krém, ktorý sa nezráža

Autor receptu: smajliqa

tento receptik som našla na Topreceptoch, autorka je Jana Remková, a pridávam ho lebo je podla mňa úžasný, a aj preto, aby som si ho mohla vložiť do kucharskej knihy.ak tu už taký je, ospravedlňujem sa vopred :) za poch.ďakujem :)

Postup

  1. Do studenej vody zašľaháme múku a vanilkový puding, postupne zašľahávame aj žĺtka. Všetko dobre vymiešame a uvaríme ako puding.Necháme dobre vychladnúť, občas premiešame.
  2. medzitým si vymiešame maslo s práškovým cukrom( dáme toľko, koľko má kto rád), a zašľaháme k vychladnutému pudingu.
  3. Nakoniec primiešame deci rumu a lyžičku kakaa, a dôkladne vymiešame. všetky suroviny musia mať izbovú teplotu. krém je dobrý aj pod marcipán, nezráža sa a dobre drží :)