Krém, ktorý sa nezráža
Autor receptu: smajliqa
tento receptik som našla na Topreceptoch, autorka je Jana Remková, a pridávam ho lebo
je podla mňa úžasný, a aj preto, aby som si ho mohla vložiť do kucharskej knihy.ak tu už
taký je, ospravedlňujem sa vopred :) za poch.ďakujem :)
Postup
- Do studenej vody zašľaháme múku a vanilkový puding, postupne zašľahávame aj žĺtka. Všetko dobre vymiešame a uvaríme ako puding.Necháme dobre vychladnúť, občas premiešame.
- medzitým si vymiešame maslo s práškovým cukrom( dáme toľko, koľko má kto rád), a zašľaháme k vychladnutému pudingu.
- Nakoniec primiešame deci rumu a lyžičku kakaa, a dôkladne vymiešame.
všetky suroviny musia mať izbovú teplotu.
krém je dobrý aj pod marcipán, nezráža sa a dobre drží :)