Komentáre k receptu:
  • afataga - fotkaafataga 16. januára 2016 o 20:14

    chutovo bude asi dobry, ale ten tvar mi cosi pripomina :-)
    @zareaguj
  • frezia - fotkafrezia 16. januára 2016 o 20:31

    Recept urcite vyborny, ale cesto sa kysnutim zdvojnasobi, troj... ale nie jednonasobi.
    @zareaguj
     1x tesari
  • terinka55 - fotkaterinka55 16. januára 2016 o 23:10

    Môže byť dobrý, páči sa mi, dávam 5*
    @zareaguj
     1x tesari
  • smejkad - fotkasmejkad 17. januára 2016 o 10:19

    ci zavin, ci slimak, na tom nezalezi, ja by som asi ubrala orechov a hrozienok, aby to bolo pod lekvar :-)
    urcite hodny vyskusania :-)
    @zareaguj
     1x tesari
  • marianne - fotkamarianne 17. januára 2016 o 11:13

    Rakusaci vedia kolacovat, krasne sa Ti podaril, este jedna fotka v reze by sa sikla, inak super
    @zareaguj
     1x tesari
  • kukulienka71 - fotkakukulienka71 17. januára 2016 o 16:22

    lákavý recept, rada ho upečiem. Ako dlho si asi šľahala hmotu nad parou? Zrejme si mala na mysli, zdvojnásobenie množstva pri kysnutí, jednonásobok ostáva nezmenený;-) Keď napečiem, ozvem sa, ďakujem:-)
    @zareaguj
     1x tesari
  • bebetko - fotkabebetko 17. januára 2016 o 20:57

    jejo momentalne sme so svagrom riesili nejaky takyto kolac Presniz sa vola je povodovom taliansky... ak svagor je talian a povzdbudzuje ma nech sa to naucim piect lebo tatkyto jeden kolac v taliansku stoji 17 € :D tak idem skusit ci sa tento vas recept bude podobat na ten jeho taliansky kolacik :D
    @zareaguj
     1x tesari
  • zuzanka1367 - fotkazuzanka1367 19. januára 2016 o 17:23

  • používateľ nemá avatartesari 21. januára 2016 o 17:49

    Ďakujem za komentíky. Prepáčte, ak som vás doplietla tým zväčšovaním cesta - "jednonásobne" :), proste má svoj objem zväčšiť, teda ak je to správne - dvojnásobne :) A ako dlho som ho šľahala? Fíha, to presne neviem - ale možno niečo okolo 10 - 15 minút - nestopovala som to, ale vytvorí sa taký tekuto - penový základ a vtedy som to odstavila, ešte za tepla som pridala múku a kvások, vymiešala, prekryla mokrou utierkou a nechala stáť.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatartesari 21. januára 2016 o 17:52

    A samozrejme, plnku si môžete prispôsobiť podľa chuti, ale originál má tento typ plnky. Robila som ho už aj s tvarohom.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist