« Naspäť na tento recept

Kokosovo-orechová raw torta s čokoládou verzia na vytlačenie



Autor receptu: redakcia


Postup receptu

Datle namočíme do vlažnej vody asi na hodinu. Namočené datle bez vody, arašidové maslo, vločky, orechy, kakao dôkladne rozmixujeme a rozotrieme do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie.

Potom ušľaháme 300 ml smotany a pred koncom pridáme kokos. Zmes natrieme na datľový korpus.

Čokoládu so zvyšnou smotanou roztopíme na miernom ohni, dôkladne premiešame. Necháme vychladnúť, a keď bude mať čokoláda izbovú teplotu, vylejeme ju na kokosovú zmes. Necháme stuhnúť cez noc v chladničke.

Suroviny




8
porcií
20
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist