Kokosové alebo orechové pusinky
	        Autor receptu: zlota1 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	50 porcií  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	60 minút  na 100 °C  | 
 
 Postup- Bielka,koľko nám ostane z pečenia toľko použijeme)),na každé bielko navážime 7 dkg krštálového cukru.Vyšľaháme sneh,potom ho dáme na vodný kúpeľ a pridávame postupne cukor,šľaháme dotuha.Necháme vychladnúť.Potom lyžičkou odoberáme sneh ktorý vyváľame c zmesi pr.cukru a orechov,cukor je tam preto,lebo pri pečení nám vznikne jemná karamelová vrstva,mnam)).druhá alternatíva je do snehu zamiešať kokos a po vychladnutí striekať pusinky rovno na pečiaci papier.vložíme do mierne vyhriatej trúby,skôr sušime,skoro hodinku.dobrú chuť
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |