Kinder pinguin torta (fotorecept)

Autor receptu: pn

tieto rezy robievam vacsinou k sviatkom.zajtra ma neter narodeniny a poprosila ma aby som jej spravila tortu Kinder pinguin s Didllinkou.takže vam davam fotorecept na tortu ale možete robievat ako rezy tento recept. ak chcete robit rezy a nie tortu tak kludne mozete popolovit recept!!! tento recept je na velku tortu!! :)

2x25 minút
na 160 °C

Suroviny

Postup

  1. spravime si biskvit klasickym sposobom ako sme zvykli,potrebujeme dva biskvita,ja som robila každy zvlašt preto som aj pisala v recepte všetko 2x.ale ak chcete možete spravit cely biskvit naraz a potom ho prekrojit.mne sa lepšie robili každy zvlašt.ked su upečeny a vychladnuty vyšlahame si šlahačku do ktorej ked je vyšlahana nalejeme rozpustenu želatinu. prvy biskvit namocime s cukrovym sirupom,a natrieme polovičku šlahačky (trochu šlahačky si nechame na potretie celej torty)
  2. dame na 10min do chladničky a na šlahačku natrieme druhu plnku nie teplu!!
  3. zase dame do chladničky stuhnut a natrieme ostatnu šlahačku
  4. na šlahačku dame opatrne druhy biskvit a celu tortu potrieme šlahačkou.
  5. nechame stuhnut a polejeme čokoladou(ja som tortu poliala len hore a boky som ozdobila šlahačkou,kym sa torta tuhla v chladničke spravila som si ozdoby z čokolady a ruže a Didllinku z potahovky.
  6. ozdoby robime na mastny papier
  7. do kornutka z mastneho papiera si dame čokoladu
  8. a teraz ruže
  9. pridavame lupienky kolko chceme
  10. ruže a Didllinka su hotove
  11. teraz všetko dat na tortu a možeme oslavovat.
  12. manželovi som spravila rezy