Karamelová voda na rezance (cestoviny, šúľance) fotorecept

matavarecha - fotkaMatavarecha, 22. februára 2011 12:27
Ďalšie recepty »

je to rýchly a pomerne lacný a hlavne sladký recept...

10 min
tepelná úprava

Suroviny

Na karamelovú vodu:
100 g
2 dcl, teplá
1
 štipka
 (šúľance)

Postup prípravy

  1. 1

    Cukor upálime na karamel dohneda, zalejeme teplou vodou, pridáme vanilkový cukor, škoricu, postrúhanú citrónovú kôru, a všetko spolu uvaríme. Rezance (cestoviny, šúľance) uvaríme precedíme. Posypeme mletým makom alebo nasekanými orechmi a polejeme karamelovou vodou.

  2. 2

    cukor upálime

    Karamelová voda na rezance (cestoviny, šúľance) (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    na karamel

    Karamelová voda na rezance (cestoviny, šúľance) (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    zalejeme vodou, pridáme vanilkový cukor, škoricu a citrónovú kôru a uvaríme

    Karamelová voda na rezance (cestoviny, šúľance) (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    uvaríme cestoviny alebo šúľance a posypeme orechmi a zalejeme karamelovou vodou

    Karamelová voda na rezance (cestoviny, šúľance) (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    s domácimi rezancami sú mňam mňam

    Karamelová voda na rezance (cestoviny, šúľance) (fotorecept) - obrázok 6
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist