Kapor a baklažán s opečenými zemiakmi a miešaným šalátom (fotorecept)

Autor receptu: babkamt

Postup

  1. Na tanieri som z miešala 3 pl hladkej múky, 1 čl mletej červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie a trochu sušeného cesnaku.
  2. Baklažán som pokrájala na plátky. Baklažán je z mojej vlastnej úrody.
  3. Kapra som umyla, nakrájala na podkovičky, osušila v papierovej utierke.
  4. Podkovičky som obalila v ochutenej múke. Opiekla som ich na oleji. Baklažány som obalila vo zvyšnej múke a tiež som ich upiekla.
  5. Zemiaky varené v šupke som očistila, opiekla som ich na troche oleja.
  6. Spravila som miešaný šalát s uhorkou, paprikou, paradajkou a cibuľou. Na vrch som dala pažítku.