Kanapka s teplým zeleninovým tartarom a kúskami kačacieho stehna

Autor receptu: redakcia

Postup

  1. Na masle opečieme nakrájanú zmes zeleniny a necháme restovať do polomäkka. Dochutíme soľou a korením. Z hriankového chleba povykrajujeme ľubovoľné tvary kanapiek a opečieme ich nasucho na panvici alebo v hriankovači.
  2. Z upečeného kačacieho stehna nakrájame alebo natrháme malé kúsky a opečieme ich na olivovom oleji s čerstvým tymianom. Všetko navrstvíme na vykrojenú kanapku. Ozdobíme čerstvou vňaťou alebo pažítkou.
  3. NÁŠ TIP: Základným pravidlom pri príprave kanapiek by malo byť dodržanie správnej veľkosti. Kanapka by mala byť iba taká veľká, aby si na nej hostia pochutili na jedno vloženie do úst.