Kalamáre 
	        Kalamáre so zemiakmi pečené v rúre (fotorecept) 
	        Autor receptu: pn
	         
	        
	        Milujem plody mora. Tieto kalamáre muž 
ulovil v mori. Mali sme chutný obed. 
| 		  
				  	  
				  	2 porcie  | 
				  	  
				  	60 minút príprava  | 
				  	  
				  	50 minút  na 200 °C  | 
Postup
- Kalamáre očistíme (kto má čerstvé, mrazené sú už očistené) - to robí môj muž. Očistíme zemiaky, mrkvu a cibuľu. Nakrájame všetku zeleninu, ochutíme, osolíme. Kalamáre polejeme olivovým olejom. Zemiaky so zeleninou dáme do vrecka na pečenie a na zemiaky dáme kalamáre. Zaviažeme a dáme piecť do rúry na 200 °C na 50 minút. 
 - Tu je už pečené. To je ale dobrota.
 - Dobrú chuť. Mňam.