Drobné pečivo

Kakaové drobné pečivo (fotorecept)

Autor receptu: paulapa

Kakaové keksíky sú dobré len tak samotné, ale chutné sú aj zlepované džemom.

50 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Zo všetkých surovín vymiesime nelepivé cesto, zabalíme ho do fólie a dáme na hodinku do chladničky, alebo aj na noc. Odležané cesto vyvaľkáme na hrúbku cca 3 mm a vykrajujem rôzne tvary. Poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme na 180°C cca 10 minút.
  2. Vychladnuté zlepujeme kyselkavým džemom.
  3. Ozdobíme čoko polevou a drobným zdobením. Keksíky nemusíme zlepovať, stačí ich len namočiť do čokolády a ozdobiť.