Kačacie prsia

Kačacie prsia s teriyaki redukciou a bao knedličkami

Autor receptu: redakcia

2
porcie

Suroviny

Postup

  1. Kačacie prsia osolíme, okoreníme, a v sous–vide variči varíme hodinu pri 67 stupňoch.
  2. Medzitým urobíme knedle. Zmiešame vodu, mlieko, droždie a cukor a necháme vzísť kvások. Potom k nemu pridáme múku, soľ a vajce. Cesto dobre vymiešame dohladka, zakryjeme a necháme 40 minút kysnúť. Z nakysnutého cesta urobíme knedličky, uložíme ich na olejom potreté sito a nad parným kúpeľom ich necháme 25 minút pariť.
  3. Teriyaki omáčku dáme variť a zredukujeme, podľa chuti dochutíme soľou, cukrom.
  4. Kačacie prsia podávame s omáčkou a knedličkami. Posypeme nasekanými arašidmi.