Jemný tvarohový koláčik (fotorecept)

Autor receptu: katarinalucanova

Jednoduchý na prípravu a výborný na chuť.

35
porcií
20 minút
príprava
20 minút
na 170 °C

Suroviny

Postup

  1. Všetky suroviny na tvarohové cesto spolu mixérom vyšľaháme.
  2. Tvarohové cesto si dáme do pevného sáčku.
  3. Vajíčka vyšľaháme s 1 hrnčekom cukru, pridáme 0,5 hrnčeka mlieka, 0,5 hrnčeka oleja, 2 hrnčeky polohrubej múky a prášok do pečiva. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.
  4. Na sáčku s tvarohovým cestom odstrihneme špičku a na piškótové cesto nastriekame mriežku.
  5. Upečieme. Po vychladení ozdobíme šľahačkou.