Jemný jablkový koláč s orechami a čokoládou (fotorecept)
Autor receptu: ancicka
Jemný ,až rozplývajuci sa na jazyku.
30 porcií |
30 minút príprava |
25-30 minút na 200 °C |
Postup
- Jablka so očistíme a nakrájame na kocky.Orechy nakrájame na hrubo a čokoládu polámeme na kocky.
- Vajcia vyšľaháme s cukrom mixérom.Vajcia ked sú menšie,tak použijeme štyri.
- Ked je vyšľahané,tak pridáme olej a vyšľahame.
- Do vyšľahaného pridáme jablká,
- čokoládu a orechy a premiešame.
- Do toho pridáme múku s pr.do pečiva a sodou.Dobré premiešame,
- a vylejeme na výmastený a múkou vysypaný plech.Upečieme vo vyhriatej rúre.
- Upečený môžme ozdobiť čokoládou.
- Vychladnúty pokrájame na rezy.Dobrú chuť.