« Naspäť na tento recept

Jelení chrbát v orechovom cestíčku na kapustovom kréme verzia na vytlačenie



Autor receptu: redakcia

Postup receptu

Umytý a očistený jelení chrbát grilujeme na panvici 1,5 minúty z každej strany a necháme odpočinúť. Z mletých orechov, mletej kávy, vajec, hladkej múky a zo soli vypracujeme cesto. Cesto vyvaľkáme natenko a vložíme doň ugrilovaný jelení chrbát, ktorý posolíme a zavinieme do cesta. Mäso v ceste dáme piecť pri 190 °C asi na 10 minút.

Umytú, očistenú a nakrájanú červenú kapustu zalejeme vodou a uvaríme na kašu. Kapustu scedíme, rozmixujeme spolu so smotanou, soľou, s maslom a prepasírujeme cez sitko.

Umytú, očistenú a na kocky nakrájanú maslovú tekvicu vložíme do rozpusteného masla s borievkami a tymianom a konfitujeme v rúre pri 80 °C asi 30 minút.

Suroviny




4
porcie
80
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist