Ryžový šalát

Jednoduchý fit ryžovo-tuniakový šalát

Autor receptu: ryzasos

Ak hľadáte kompletný, chutný a ľahko pripraviteľný šalát, tento ryžovo-tuniakový šalát je pre vás ideálnou voľbou.* Tento recept je ideálny pre každé ročné obdobie, pretože sa môže podávať teplý aj studený. Navyše ho môžete variť ako hlavné jedlo alebo ako prílohu, či už k mäsu alebo rybám.

4
porcie
20 minút
príprava

Postup

  1. Uverte ryžu podľa návodu na obale.
  2. Kým sa varí ryža, tak si pripravte ďalšie ingrediencie. Nakrájajte cherry paradajky, olivy a krabie tyčinky na menšie kúsky.
  3. Všetky suroviny dajte do misky a ochuťte soľou, oreganom a olivovým olejom. Všetko dobre premiešajte.
  4. Nakoniec uvarte prepeličie vajcia a ošúpte ich. Nakrájajte ich a pridajte do šalátu. Hotovo! Teraz si môžete vychutnať lahodný a výživný ryžový šalát.