Jednoduché Sabdží

Autor receptu: hviezda0401

Toto jedlo si veľmi rada pripravím večer a ráno nabalím do práce. Základ som čerpala z knižky 108 receptov od Góvindu,no prispôsobila som si ho. Je to ľahké a podľa mňa lahodné jedlo.

8
porcií
15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. 4 mrkvy,2 petrzleny, cca 1/2 hrnceka stopkateho zeleru,nakrajaneho na male 1/2cm kusky spolu uvarit nie uplne do makka, len al dente s morskou solou.
  2. Zvlast uvarit zemiaky najlepsie v supke.
  3. Potom 1 CL zazvor, stipku cilli,1 CL ml. koriander, 1/2 CL kurkumu s 2 PL vody uhniest na hladku pastu.v hrnci rozohriat GHI alebo maslo, nan pastu z korenin. Pridat k varenej zelenine a olupanym, pokrajanym zemiakom,nakoniec jogurt a kurkumu - 1 velky teglik, pripadne este dosolit.